Odpověď na příspěvek uživatele Saga z 03.10.2024, 12:45:24
ZDE PŘILOŽTE PARKOVACÍ LÍSTEK”, tak tam jsem ho přiložila. A nic
Nejste. Sama. Předloni jsem poprvé a nejspíš i naposled vyjížděla z nemocničního parkoviště. Když už za mnou stála 3 auta, tak jsem tomu prvnímu vysvětlila, že jestli mi s tím blbým přístrojem nepomůžou, tak odsud neodjedou. 🙂
Takže to byl někdo s huskym. A ty chudé lidi s pomerančem se nahlašovali proč?
Nezlobte se, ale na mě je tohle moc.
(Megi mě odhlásila.)
Kterého pomeranče myslíte? Toho podvodného a neexistujícího? Vžýdyť ty dotazníky pro nového majitele jsou jako přes kopírák. Akorát už se neptají na nejbližší letiště.
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 03.10.2024, 10:11:07
Kamarádka měla před lety jako špice - malá, bílá, chlupatá. A lidi strašně obdivovali, jak jde u nohy, automaticky si sedá, když pánička zastaví, slyší na zavolání…
Perličky tedy nemám,ani bych nechtěla,ale asi moc chytré nejsou..některé moje slepice také přelétnou, spíš přešplhají, na sousední louku,přitom mají přes dva tisíce m2 zeleného výběhu k dispozici😀…ale vždycky se bez problémů vrátí domů.. perličky na to asi nemají🤔..
Asi ne. Máme na školním statku i perličky a ošetřovatel povídal, že jsou fakt úplně blbé. Že nepochopily systém zavírání do kurníku - jako, že se musí trefit do otevřených dveří.
Ona vám psala, že pes je kryptorchid? Ten by snad měl být vyloučen z chovu, ne?
Ano. To byli ti husky bez PP. Paní naprosto bezelstně napsala - já se jí na to ani neptala - že pes má jenom jednu kuličku, že mu dcera málo masírovala bříško. Ale, že je jinak plodný, takže cajk.
Odpověď na příspěvek uživatele gruntovník z 02.10.2024, 11:16:19
Ivermectin je určen k likvidaci oblých červů. Tedy i roupů. On bývá problém (aspoň teda u koní, že do konečníku té účinné látky už moc nedojde. U králíka lze podat i injekčně, pak by mohl být efekt větší. Akorát je tam dlouhá ochranná lhůta. Ale ta je u všech antiparazitik nějaká.