Těžko říct.
Taky záleží, jestli tam člověk dojede MHD nebo musí autem. Finančně je to výrazný rozdíl.
Těžko říct.
Taky záleží, jestli tam člověk dojede MHD nebo musí autem. Finančně je to výrazný rozdíl.
Ano, prudím. A budu. Vadí mi, když urážíte jiné.
Odlišný názor se přece dá vyjádřit slušně. Bez osobních invektiv.
koně ani psi více nepili
Ani ti koně? Ti se přece potí stejně jako člověk.
JanaJanaJanaJana:Efe, přeji úspěšnou rekonvalescenci.
Ženy, jak daleko máte své koně, pokud je nemáte doma?
30 km.
Leithian:Jasne ze neschroupe kosti. Ale slepici sejme. A jestli budes tvrdit opak dam ti sem vyjadreni kamaradky kterej slepky i kachny toulavky likvidujou pravidelne… jediny na co ty svibe nejdou sou brahmanky.
Není třeba. Tvoje averze vůči kočkám je tady známá. Jestli se nějaká podílí na lovu slepic a kachen, tak proti jiným chlupatým a pernatým predátorům je to v řádu procent, možná promile.
Kastrace bez emaskulátoru? To bych si netroufla.
A co jde u kanečka, nejde u králíka. Široký tříselný kanál, takže jiná technika.
I tak stále platí. My to tady nevyřešíme.
Když se to umí, tak je to záležitost několika sekund. U zubaře jsem zažila horší trápení.
Ale mě pořád zajímá stupeň sestoupení varlat u těch intersexů.
Z jejího původního příspěvku jsem ihned poznal, že se jedná o zaslepenou aktivistku, což je eufemistický název pro idiot…,
Už zase urážíte.
Možná jo. Ale zkoušet nebudu.😉
Nevím, jak si můžu ověřit, že ten pašík je opravdu z Iberského poloostrova a ryba z Atlantiku.
Ale já jaksi obecně nejsem přívržencem granulí.
ráno byla vytažená z kůlny, v kůlny peří
Tak to vypadá spíš na savčího predátora. Klidně i psík mývalovitý, jak píše Doron. Nebo dva - kuna zakousne a třeba potkan nebo ježek se přiživí.
Leithian:Kocour s uplnym klidem.
Nesouhlasím.
efe:Tohle byly otěže, při pádu… Doteď nemám cit v posledním článku prsteníčku. Asi nějaký oteklý nerv bo co…
Periferní nervy regenerují velmi pomalu. Ale jistě. Na rozdíl od míchy. Trpělivost.
Já po vás nechci, abyste dostudovával. To konec konců můžu taky, že jo.
Jenom mě to zaujalo. Protože já bych se pod vodou nenapila. Tak jsem jenom přemýšlela, v čem je želva lepší.
Oko nebo spojivku? Foto by bylo lepší.
Můžete zkusit Septonex kapky. Ale já bych šla pro jistotu k veterináři, protože nechci řešit případné komplikace. Nedej bože oslepnutí.
Ony ty oční problémy začínají kolikrát nenápadně.
Foto by nebylo? S jakými kostmi? Žebra, stehenní, křídla…
Hádám jestřáb. Nebo výr. Kocoura bych nepodezřívala.
efe:Ještě že už bude škola, děti trpí samomluvou…
A taky si ve škole trochu opráší pravopis.😉
Já bych se u těch kamínků bála, že mi to nějaký přívalák spláchne.
Co si pamatuju, tak u koní se očkuje tzv. suchou jehlou. Takže natáhnu jednou a na vpich použiju druhou. Bez dezinfekce. A nikdy žádný problém.