hmn:“konstruktivní kritika” - ono to má nějaká pravidla, aby to bylo konstruktivní…..
Jaká pravidla? Ptám se, nerýpu.
hmn:“konstruktivní kritika” - ono to má nějaká pravidla, aby to bylo konstruktivní…..
Jaká pravidla? Ptám se, nerýpu.
Mohl. Nebo psík mývalovitý. Nebo něco úplně jiného.
Možná tu bude někdo s lepšíma očima, kdo v tom “50 odstínů šedi🙂” uvidí a rozezná víc.
Má. Ale jenom tím to nebude. Snad odpoví někdo znalejší.
No a má je delší? Foto by nebylo?
A tak hodně lidí se odmlčí i bez opravy pravopisu. Protože jsme položili “nevhodné” otázky. Případně rovnou zkritizovali způsob chovu, krmení…, doplňte dle libosti.
Jsem zvyklá od koní, že bez konstruktivní kritiky se nikam neposunu. Takže se z ní nehroutím.
Ad čeština a matematika - moje kolegyně, která má aprobaci český jazyk a dějepis. A byla by bývala studovala i matematiku, kdyby tenkrát byla taková kombinace. A na kvízu vyšvihne věci, které já jsem už dávno zapomněla. A možná nikdy neuměla.
assil:Jediná správná verze Haleluja je tenhle Thomas 😀
Není špatný.
Zpívá to jinak, ale to je v pořádku.
Fikovnice:Hysterektomie se dělá laparoskopicky zcela běžně. Otvorem v břiše se děloha uvolní a vytáhne se vaginálně.
A tak to jo. Z vet medicíny tohle neznám. Zase jsem chytřejší.
To já taky.
Což mi na hodinách angličtiny dost pomůže, dokud čteme, protože rozumím. Jenom ta výslovnost… třeba diarhoe…a jiné.
Ne, jenom musim někdy aj pracovat.
Něco podobného jsem viděla před několika léty na Hluboké. Po ošklivém jaru koněčně vysvitlo sluníčko a hlídač to očividně nezvládnul. Moc jsem se pobavila. Jak se nějakou dobu snažil udržet oči otevřené, ale nakonec se rozplácnul jak dlouhý, tak široký s výrazem - kašlu na to, tak si mě sežerte!
A když SZ není možná? A název vlákna opravdu bije do očí?
Ještě by byla možnost požádat admini. Příště zkusím.
I já tady byla opravena. Veřejně. Uznala jsem. Poučení pro příště.
Fíha:Takovou nemoc jsem si myslel, trochu jsem si namlouval že to muže být ze souboje s dalšími krocany ale nejspíš ne. Dneska ho zabiju aby z něho ještě něco bylo. Černohlavost to být nemůže?
Spíš ne. Ale bez pitvy…
Čemu? Že je to opravdu příběh ze života? Je.
Proto chodím na angličtinu. Vím, že rodilý mluvčí ze mě už nebude, Ale abych aspoň trochu pochytila výslovnost.
Stella:Bobco, můžu se vás zeptat, jak vám tu dělohu berou? Laparpskopicky nebo ne?
Děloha laparoskopicky snad ani nejde.
Já mám teda nakoukané dělohy jiné než lidské, ale neumím si představit, že by je odoperovali a protáhli tou dírkou. Vaječník, žlučník ano.
lidi to kupovali králíkům ( štěňatům, selatům ).
Jo, to si pamatuji. Náhražka mléka. V dvojnásobné koncentraci než pro lidské mimino.
Naty, to už tady bylo. Možná jenom náhoda.
Ano, morče potřebuje domeček. A mít pohromadě trvale samce a samici fakt není dobrý nápad. Pokud nemáte CHS nebo nechováte mláďata na zkrmení.
Jestli jsem se dobře dívala, tak měla v ruce obyč kostní pilku, jakou máme na pitevně i my.
Tak jsem dokoukala. Pěkné.
Ale profesionální deformace - při pitvě držela dr. Krausová blbě pinzetu. A taky mě zaujalo rozřezávání liščí lebky - vím, jaká je to dřina. Ve filmu to vypadalo jako brnkačka.
Sinusitida?
V každém případě bych oddělila, než nakazí ostatní. Můžete léčit, ale pak nemůžete konzumovat. Do chovu bych nedávala.
Anonymní:Co blábolíte, že to mám nastudované? Nepsal jsem, že hybridy krmené stylem púlky minulého století ponesou stejně. Naopak, že tehdejší nosnice krmené směsí pro hybridy by nesly víc.
Já to z toho vašeho prvního příspěvku (11 31) taky nepochopila. Nepíšete, že by nesly víc, ale že by nesly stejně.
drvodelkafialova:Víte, teoreticky to zjevně máte nastudované, teď už jen zbývá zakoupit několik hybridek a dokázat, jak budou při vámi popisovaném jídelníčku snášet. 😀
Nebudou. Formule mi na nekvalitním benzínu taky nepojede. Teda - ne dlouho a ne rychle.