To by mohlo být mládě poštovního holuba, ne?
Příspěvky uživatele
kometa
Já tyhle výrazy používám. Ale jestli jsou správné, netuším.
Dokud neuhyne.
Je nemocná.
To opravdu nemáte v okolí záchrannou stanici? Odkud jste?
No právě! To není fér!🙂
Holt život není spravedlivý. Ale už jsem velká holka a nějak se s tím vyrovnám.
Neprovokuj!🙂Nebo příště nepřivezu čokoládky a bonbónky.
sutrik:V tom případě sídlí moje duše v břiše.
Moje taky. A je hodně velká.😄
Kontakt je 7 let starý, takže kdo ví,,,
Myslím, že by opatlal i okolí té metrové (do té by ještě možná vlezl a hezky to rozťapkal po okolí).. Není to o velikosti, ale kultuře stolování.😉
Můj mladší kocour zase objevil kouzlo kočkolitu. Mám otevřené toalety a kamínky lítají až do poloviny předsíně.
aby v některým plemeni byly dispozice,
Plemenné predispozice jsou určitě - třeba Asiati hůř odbourávají alkohol.
Ad zvířata - pamatuji si ještě ze školy, že doktoři byli opatrnější při uspávání kníračů. A kolie jsou zase hodně citlivé na metabolity ivermectinu, který se používá na odčervování koní. A když takový pes pozře koblížky, může být problém.
Moje řeč! My tu češtinu ještě obohatíme.😉
Jo, jsou lidi, kteří po přečtení příbalového letáku lék ani nezačnou brát. NÚ jsou vždycky. Jde o to zvážit, co je lepší.
Jo, jo, ještě pořád si pamatuji, jak jsem se pohybovala po operaci ploténky. Když mi něco upadlo na zem, tak jsem to dokopala k nábytku, o který jsem se mohla při zvedání vzepřít. A stehy mi přijela vytáhnout kolegyně veterinářka, protože bych se neoblíkla a hlavně nedopravila k doktorovi.
Vy chováte i žirafy? Čtvrté foto.
J5:“átko” je dobrá berlička.🙂 Třeba u poštolky by to ale bylo nějaké divné.
Proč ne? Poštolátko zní přece hezky.
Ptala jsem se, protože dělali hysterikonomii i mamce. Tak mě to zajímalo.
Hysterektomii.
Vím, ve vedlejším vlákně se strhla bouřlivá diskuze ohledně opravování. Ale nemůžu předstírat, že to nevidím. Odborný termín je daný.
J5:Jenže cestou se nabalil problém. Zkráceně. Jak rozdojit jalovou krávu, případně samici jakéhokoliv savce. Já to považuji za nemožné, zdá se však že to nějak jde. Nikdy jsem se s tím nesetkal takže mně to vážně zajímá.
Jde to.
Na našem školním statku jsme opakovaně měli kozy, které, ač “panny”, dojily. Mimochodem vynikající mléko. Možná stačí přítomnost berana, který se v tomto ročním období velmi zajímá i o příslušnice jiného druhu. Dokonce jednou došlo k zabřeznutí, které skončilo potratem.
Jóó, taková Budweiserová, když to ve Spirituálu rozbalila…
já se fakticky chci dozvědět jak to zaonačit s tím mlékem
A co přesně se chcete dozvědět? Původní otázka se týkala jogurtu a tvarohu.