Vím. Ale já větrám balkónem (kvůli kocourům, aby mohli “ven”) nebo vůbec. Maximálně ventilačkou v zimě při vaření, ale to jsem doma, že jo.
Příspěvky uživatele
kometa
Vidím zánět spojivky.
Viz výše odkaz od acher.
čekala, zda přežijem.
Oni to poznají. Děti i zvířata. Kdy je třeba se pochlapit.
Pokud nejsou splněny tyto podmínky profrčí Ca v jakékoliv formě a množství trávicím traktem celkem netknutý ať už pokapaný či nikoliv.
Můžu informace v tomto příspěvku použít ve výuce?
Safra! Nás učili, že kyselé prostředí v žaludku umožňuje lepší vstřebávání vápníku i železa. Ale je to víc jak 30 let zpátky. Věda se vyvíjí, no.
Za půl roku bude inzerát, jak darují huskyho - schválně, jestli to bude kvůli alergii nebo stěhování nebo nedostatku času. Teď myslím obecně. To jsou nejčastější výmluvy lidí, kteří si velmi neuváženě pořídili psa.
kometa:To ano. Ale pak jsou ty další faktory, že jo. Protože vstřebat nestačí.
Edit, zase mě to nepustilo.
Vitamín C je taky kyselina. To je to, oč tu běží.
jednání libtardich debilů, adorujicich režim. Kolaboranti
A safra! Libtardi a kolaboranti - to už jsem tady někde četla. Na včeličkách. Jiná IP adresa, ale stejný způsob vyjadřování.
V těch anonymech je těžké se orientovat.
To ano. Ale pak jsou ty další faktory, že jo. Protože vstřebat nestačí.
Tak nějak.
Nevím, proč zrovna zakápnutí citrónem, když HCl v žaludku je kyselá dost. + jak píšete, využití vápníku je záležitost složitější. Kecají do toho třeba hormony a jiné minerální látky (vzájemný poměr) a taky vitamíny (hlavně D).
Tak jste měla štěstí.
Jednoho sousedovic kocoura přikrmuji a druhého jsem adoptovala. Oba byli pořízeni jako roztomilá koťátka a oba postupně vyhozeni v okamžiku, když začali po bytě běhat, šplhat po nábytku a záclonách = řádí jak černá ruka.
A myslím, že nejsou jediní. Stejně jako půlroční psi v inzerátech, nabízeni i zadarmo. Nejvíc různá bul “plemena”, teriéři a ohaři.
Ano. Čistou a nezávadnou vodu by mělo mít každé zvíře k dispozici.
lesnizinka:Bobi, já nemyslím, plavat, když nějak neplaveš. Ale když jedeš s kolenem do lázní, tak je tam takové to cvičení, rozhýbávání ve vodě, protože nadnáší a je to všechno jednodušší. Dostaneš pěnovou ,,housenku" místo kruhu a různě poskakuješ apod. Říkala teta, co byla.
Holky se přiznám, že jsem těm příběhům s ventilačkama nevěřila, fakt ne. A pořád prostě nechápu, jak se mrštná kočka dokáže takto zaseknout. Neše tlustá Gučena - tak tam by to bylo pravděpodobné, ale jinak…je mi to vážně divné. Má drápy, které může minimálně zaseknout o těsnění. Taky mi neleze do hlavy, že zadní nožky nestrčí pod sebe a nenazvedne se. Vím, skřípne jí to břicho, hrudníček, brzo jí dojde kyslík a síly. Ale i tak je mi to divné. Já mám ventilačky po celém baráku v létě otevřené, hlavně teda v noci, ve dne je dokořán. Jen doufám, že naše kočky, jak se ani nikam nesnaží vyskočit, že by je něco takového, jak se cpát ventilačkou, vůbec nenapadlo😲
A pořád prostě nechápu, jak se mrštná kočka dokáže takto zaseknout.
Viz orionka. Těch zhmožděných a udušených koček… Já ventilačku neotvírám.
Nechodila dobře na zadní,
Tak jestli jenom nechodila dobře… To by se mohlo pospravit. Může být jenom bolavá a pohmožděná.
Anonymní:Proč by ste ho utrácely? Běžte na veterinu a buď ho tam utratí nebo zachrání.
Tyhle záležitosti rozumný chovatel řeší radikálně. Bez veterináře. Chce mít zdravý chov.
Reagujete na příspěvek starý 8 let.
Žádný nebyl. Dotaz.
Máte pravdu, je to marný.
Ale líbí se mi váš styl vyjadřování. Připomínáte mi J5. Má taky podobnou noblesní a laskavou češtinu.
Akorát nepozná, jestli je to TBC, salmonelóza nebo leukóza.
No protože jenom ženy jsou, slovy Tom50, nezkušené.
A gratuluji! Taky jste byla zařazená mezi nevčelaře a tím pádem zbavená práva mít vlastní názor.😉 Na cokoliv.