opadava na zádech rychle,
Viz Arbora. Tohle u jinak zdravého, dobře krmeného a dobře menežovaného koně prostě NENÍ normální.
Stačí období, když není tak bohatá tráva - takže kůň je pak hlady?
opadava na zádech rychle,
Viz Arbora. Tohle u jinak zdravého, dobře krmeného a dobře menežovaného koně prostě NENÍ normální.
Stačí období, když není tak bohatá tráva - takže kůň je pak hlady?
Jde o to, že já jsem na oči extrémně háklivá. Právě, že jsem vet, tak vidím katastrofické scénáře přestupu infekce do mozku a tak.
Jinak s vámi souhlasím.
Chápu vás, ale klíííd! Nesnižujte se na úroveň Tom50.
Heleďte, kdybych chtěla na stará kolena začít včelařit (jako, že nechci), tak vím, koho bych si vybrala jako poradce.
Chtěla jsem toto napsat do SZ, ale jako nereghistrovanému nelze.
Však jo. To víme. Do 7 dnů lze bez anestézie. Jakékoliv.
Upřímně, tohle bez veta asi nepůjde.
Znám vety v ČB, v Písku nemůžu sloužit.
Je od vás hezké, že se staráte o cizího kocoura.
Já kupuji hovězí nebo vepřová srdce, kuřecí skelety, kuřecí játra, kuřecí krky. Co zrovna mají. Ale stdíčka jsou základ. A nepřijde mi to ani drahé.
Tohle přes písmenka těžko vyřešíme, když toho koně nevidíme. Nepíšete nic o věku, krmení, vaší úrovni ježdění … Opadává nehorázně rychle ze svalů - nemoc?
Ježdění 2x týdně je za mě málo. Loni má být asi lonž - ono, když se to neumí, je to horší než lepší. A jestli zrovna pohyb na kruhu je ideální na špatné čéšky, o tom pochybuji.
Možná tentokrát ne. Marp ani krmení pro kastráty nenabízí. Aspoň jsem nenašla.
Zadavatel je jenom trochu zmatený z reklam, které se na něj odevšad valí.
Jeho zadečku… No nevím, jestli se na zubra tahle zdrobnělina hodí.🙂
Někdo nahlásil. Asi já.
Před i po kastraci krmím stejně. Základem je maso, jako doplněk konzervy. Granule žádné.
Sarah01:A kde se to dá nahlásit? Tady v tom inzerátu je ukradená fotka chovatelky paní Domitrové.
https://www.chovzvirat.cz/inzerat/203606-zlaty-retrivr-bez-pp/
Viz megi.
Tři tečky vpravo nahoře. Nebo můžete oslovit přes SZ přímo Zbyňka. Já to občas dělám, když narazím na inzerát výrazně mimo - třeba, když z toho čiší podvod na 100 honů.
MS:To neřešte. Takhle nějak si představuji etalon buranství. Za mě ať zde klidně píší i nevčelaři, nebo feministky . Čím více lidí se zajímá o včelařství, tím lépe.
Já to neřeším. Jenom jsem zvědavá, jestli se dočkám konkrétní odpovědi.
A koukám, že jsme povýšily.😉 Nejenom feministky, ale i zapšklé staré megery.
MS:Děkuji, jste milá, skoro se červenám, ale opravdu nemám nejmenší tušení kdo nebo co je J5…😀
Taky nevčelař. Přispívá hlavně v rubrice plazi. Občas i jinam. Pamatuji si ho ještě z IF. Jeho příspěvky ráda čtu.
Nahlásila jsem.
zatímco cizinci budou mít češtinu, čeští tlouštíci budou mít tělocvik.
U nás mají cizinci češtinu v rámci placených kurzů na jazykové škole. Tělesná výchova dělená není - ale tlouštíci si stejně seženou papír, že nemůžou cvičit.
Smím vědět, kdo ještě patří do klubu Nevčelařské feministické štěkny? Ať jsem v obraze.
mohu je poskytnout (tedy s uvedením zdrojů pro další potřeby).
Já bych to využila hlavně pro sebe. Kde jsou ty doby, kdy jsem zabrousila i na téma toxikologie. Prostě objem učiva musíme ubírat.
Co je na tom veselého?
Tak ti naši předkové jedli to, co měli. Zeleninu a ovoce ze zahrádky (čerstvé a bez chemie), maso občas (čerstvé), domácí máslo a vejce. Jo a ještě med. Hodně pohybu venku (takže vitamín D), v neděli kostel.
Možná taková trochu Babička od Boženy Němcové. Já něco podobného zažívala o prázdninách u své babičky.
+ viz J5 - on ten vyšší průměrný věk je dán hodně nízkou úmrtností dětí. Mí prarodiče a praprarodiče ( a další příbuzní) se běžně dožívali 80, 90 let. Nezažila jsem jenom dědečka z tátovy strany - v 50 letech zahynul na šachtě.