Jo jo, plch velký.
Příspěvky uživatele
kometa
drvodelkafialova:Je a není. Pro účely plemenitby je to stejný pes.
Ale může (a nejspíš i bude) mít jinou povahu. A ta nás z chovatelského hlediska zajímá.
Tak snad se dlouho netrápil.
Ale za mě je to pořád samostatný jedinec. Sám za sebe.
drvodelkafialova:Prý je nejlíp prozkoumaný či co.
Co je nejlíp prozkoumaný? Technika klonování je přece stejná.
Navíc se klonování nejdřív zkoušelo na zvířatech.
Spíš by měli zveřejnit nějakou účinnou léčbu nebo aspoň podpůrnou metodu, aby se zvířata nemocí tak netrápila.
Vakcinace se v současnosti neprovádí, léčba je radikální. Takže se zvířata netrápí.
že člověk by šel v podstatě naklonovat nejsnáz,
Proč zrovna člověk? Princip je snad stejný u psa, ovce, koně…
Xerxova:nejdřív jsem si myslela, že je to malá užovka - ale ne, byl to slepýš
Já právě taky. Ale na druhý pohled už ne. Na žádnou užovku mi to nesedělo.
orionka-2:Copak slepýš! Ale páté foto - to je!
Křemenáč nějaký?
Já teda nevím, ale kdo by chtěl mít kopii kohokoliv? Život je snad o něčem jiném.
V pořádku.
Na tohle zákony ani předpisy ani vyhlášky asi nejsou. Tak původ a exteriér splňovat nejspíš bude.
Ad povaha - pokud vím, ani jednovaječná nemají stejnou. A údajně ani siamská dvojčata.
A hlavně pocitově se mi to nějak nechce líbit.
Xerxova:a teď ty nepsí - je vidět, že buď jsme chodili večer či ráno a navíc kolem vody…
Čtvrté foto - je to slepýš?
Já se chovám slušně i k těm mladším. A nos budu strkat, kam budu chtít.
Včelám nerozumím. Ale slušnému chování a pravidlům diskuze ano.
Trpět bolestí samozřejmě ne. Spíš bych zvažovala eutanázii. Ale když by byl jinak OK, tak ne.
Kor když jsou to anonymní srabi bez koulí a troufají si na dědky, na ty si netroufá slušný člověk ani kdyby se stařec mýlil.
A výraz "anonymní srab bez koulí" patří ke slušnému vychování? Mně to tak teda nepřipadá. Jo a taky už mám nějaký ten křížek, ale takto urážlivě se nevyjadřuji.
takže u 13letého boxera je to zvolené dobře. Když to řeknu blbě - je starý.
A to je ono. Dávat cokoliv boxerovi 13 let, který už došel na konec cesty. Jako jo, o vedlejší účinky už nejde, ale proč?
A tady někdo píše o kombinaci morčete a králíka? Možná mi to ušlo.
Jestli má penis, tak je XY a muž. I ve fázi proměny. I kdyby začala polykat estrogeny, tak tu původní samčí muskulaturu nezmění.
Tak tohle hecování se používá spíš u prasat ve výkrmu.🙂Aby rychleji přibírala.
Ale proč ne i u šneků? Když jsem si je pořizovala poprvé, vzala jsem na na vědomí informaci, že jsou společenští. Víc jsem problematiku nezkoumala.