Buggyra: V neděli zase závody.
Já nemám hotové kokardy. Budu možná muset dokoupit medaile. Nemám dárkové taštičky na výhry. No a jednu soutěž teď dostala na starost kolegyně, takže vůbec netuším, jak ta soutěž bude vypadat, prý to ve středu chce sjet, aby zjistila, zda to není moc dlouhé časově. No a občerstvení si (snad, zřejmě..?) vezme na starost chlap jiné kolegyně, a tam jsem úplně bez informací - jestli to klapne, jestli chce něco připravit, jestli si za to bude říkat peníze (to musím nějak v týdnu dát vědět účastníkům, aby si je taky s sebou vzali, minule jsme měli občerstvo v naší holčičí režii za dobrovolný příspěvek).
Mám (doufám, že to jednatelka poslala) na obci žádost o schválení svodu, jestli to stihnou do víkendu, ví bůh, když nestihnou, tak smůla, vše je zpožděné, protože spolek jsme zakládali teď, ale jednatelka to chtěla už na tyhle závody zkusit zajistit. A pak mám poslanou žádost na místní vety o přejímku, vůbec nevím, jak to probíhá, a ještě jim k tomu musím zavolat, zda se tím budou zabývat (závody v neděli, oni sice drží vždy pohotovost, ale už někoho vidím, jak se k nám trmácí podepsat papír...) a jak jim to mám vlastně připravit (nic o tom nevím).
Pořádání závodů je sranda, dokud se neponoříte do byrokracie. To, věřím, odradí kde koho od nějakého pořádání. Já jsem do těch schvalovaček rozhodila termíny na celý rok, tak snad budeme mít pak už svatý pokoj.
No a už zase očekávám 30 startujících, což je prostě masakr. Já chci 15, to je ideál, max 20 startů na soutěž, to to pak pěkně odsejpá a vychází... no nic, zachovejme paniku
Co vím, tak na všech závodech se občerstvení platí. S výjimkou rozhodčích, veterináře a zdravotní služby.
My měli a kamarádka má veta přímo na místě (mě), aby koukal do průkazu kvůli očkování a kdyby se nedej bože něco stalo. Ťuk ťuk, zatím nikdy. O přejímce teda nevím.
Pravda, my pořádali jenom hobíčka a je to pár let zpátky, ale nikam jsme to nehlásili. Jako oficiálně.