Aktuálně: 3 731 inzerátů210 864 diskuzních příspěvků18 259 uživatelů

Příspěvky uživatele

kometa

kometa
kometa 27.05.2023, 19:48:12 xxx.xxx.147.163
acher:

Toto mně přišlo na e-mail

Vážený uživateli iFauny,

přibližně za měsíc čeká iFaunu rozsáhlá aktualizace, aby byl web bezpečnější pro domácí zvířata i pro uživatele, a v souvislosti s tím dojde k některým změnám, které se vás dotknou. Přečtěte si prosím pozorně tento e-mail, abyste věděli, co můžete očekávat.

Změny typů inzerátů a kategorií zvířat 

Naším cílem je bezpečnost všech zvířat na iFauně a pro zajištění této bezpečnosti se potřebujeme zaměřit pouze na vybrané klíčové oblasti. Proto se chceme věnovat inzerci okrasného ptactva, psů a koček, a to pouze za účelem soukromého prodeje a nikoliv dalšího obchodování, abychom mohli zajistit maximální bezpečnost a dobré životní podmínky zvířat.

Chápeme, že to může být obtížná situace pro ty, kteří obchodují s jinými domácími zvířaty nebo poskytují související chovatelské služby, a chceme vás požádat o pochopení a  poděkovat Vám za dlouhá léta spolupráce s iFaunou.    

Doporučujeme, abyste nadále nezveřejňovali žádné nové inzeráty na než výše uvedená zvířata, případně na zboží a služby, protože tyto inzeráty nebudou přesunuty na novou podobu webu. 

Pokud nabízíte také ptáky, kočky a/nebo psy, budou tyto inzeráty samozřejmě migrovány na aktualizované stránky.

Zde si můžete prohlédnout úplný seznam vyřazených kategorií inzerátů

Zvýhodnění inzerátů je nedostupné

Možná jste již zaznamenali, že v některých kategoriích nebo podkategoriích již není možné zaplatit zvýhodnění inzerátu. Toto opatření jsme aplikovali tam, kde neplánujeme s inzercí pokračovat (rubriky budou zrušeny), aby doposud zaplacená zvýhodnění uplynula dříve, než spustíme novou verzi iFauny.

Diskusní fórum bude zrušeno

Rozhodli jsme se ukončit činnost diskusního fóra na iFauně, abychom mohli věnovat naše technické i lidské zdroje výše popsaným prioritám. 

Děkujeme za pochopení, 

S přátelským pozdravem,

Šárka Štíchová

Manažer webu iFauna.cz

A co tím chtěl básník říci?

Řečnická otázka.

kometa
kometa 27.05.2023, 17:44:13 xxx.xxx.147.163
Phorum:

Údajně ten ultrazvuk blokuje jakýsi Hallerův orgán, který klíštěti slouží ke sledování hostitele. To mi ale nejpřijde jako důvod, proč by se klíště nemělo přisát. Když už se chytí srsti - reakce na dotek, tak se asi bude řídit i jinými smysly než jen tímto orgánem ne?

Hallerův orgán neslouží k zachycení zvuku. Kdysi jsem na ifaunu vložila odpověď odborníka z Akademie věd - je to nesmysl, nemůže to fungovat.

kometa
kometa 27.05.2023, 17:36:26 xxx.xxx.147.163
PumaCZ:

Ahoj, 

vcera jsme cestou ze cvicaku nasli tento micek, do ktereho se Hachi naprosto zamiloval :) Myslela jsem, ze bude do minuty po nem, ale uz ho zvyka druhy den a krome natrzene "zadele" kupodivu drzi.  Je z tlustsi gumy/silikonu, je mekky a i s dirou drzi krasne tvar. Pripomina mi vetsi masazni micek.  Nemate nekdo tip, kde takovy robustni, ale zaroven mekky micek sehnat? 

Hachi mockrat dekuje! :)) 

• Obrázek');" onmouseout="UnTip();">
  • Obrázek');" onmouseout="UnTip();">

Podle mě to je masážní míček. Zkusila bych zdravotnické potřeby.

kometa
kometa 27.05.2023, 12:26:18 xxx.xxx.147.163
Sardullah:

Jen si tak říkám...slyší vůbec klíště?? Mám pocit, že má nějaký orgán...jo teď jsem to dohledala Haller's organ, kde sluchové receptory údajně nejsou...tak si říkám, jak by ho ten ultrazvuk asi odpuzoval.

Myslím, že je tak nějak jistější použít repelent...

Neslyší. Nepotřebuje. Viz výše. 

kometa
kometa 27.05.2023, 11:18:24 xxx.xxx.147.163
bambule: Máte někdo zkušenost s tímhle? https://www.spokojenypes.cz/tickless-pet-ultrazvukovy-odpuzovac-klistat-a-blech-bezovy/ Přemýšlím, že bych to pořídila Bambuli, má sice od zimy Bravecto, ale posledně na chalupě prošla hnízdem a bylo to peklo.

Nefunguje. Viz debata na fauně na toto téma. Klíšťatům a blechám je ultrazvuk víte kde...

kometa
kometa 27.05.2023, 11:14:58 xxx.xxx.147.163
Cieniawa: Já se Teda hlásím taky, bývalá Cstmr. Ono jméno sice volné bylo, ale jsem tu z nějakého důvodu zaregistrována už od svých dětských let a bohužel změnit jméno nejde...

Cienawa nevadí. Je to něco jako stín? Stmívání?

kometa
kometa 27.05.2023, 11:13:47 xxx.xxx.147.163
Kilian: ....tak jsem zaregistrována....šlo to bez čárek.....tak už je Keliš zase mezi vámi...no bude to pro mě dost snížené na mobilu, vzhledem k velikosti diskuze a mé slepotě...fotku mi časem snad nahraje dcera

Kilian alias ChameleonHugo? Abych se zorientovala.

kometa
kometa 27.05.2023, 07:57:26 xxx.xxx.147.163
Terven:
megi-the-pes:
Terven:

Zkouším, jestli jsem to zvládla...

kometa
kometa 26.05.2023, 19:09:28 xxx.xxx.147.163
Zrzavci:

Já bych nebyla tak hrrr, přišli jsme sem jako horda a jsme rádi, že tu můžem být, šécko se to poddá časem.

Tak nějak. Ono se to doladí. Nemůže být všechno hned, že jo.

kometa
kometa 26.05.2023, 19:07:10 xxx.xxx.147.163
Dublinbarzoj: Vždyť jsem jim psala, že je smutný, že nemají "koule" na kritiku, ale nenapadlo mě, že jsou až tak velcí bezpáteřáci srabácký

Ať se jdou bodnout!

kometa
kometa 26.05.2023, 18:46:18 xxx.xxx.147.163
Anonymní:

Dobry den. Toto se objevilo u naši kočky..nevíte co to je? 

• ');" onmouseout="UnTip();">

Svrab? Infekce?

kometa
kometa 26.05.2023, 18:44:49 xxx.xxx.147.163
Phorum:

Tak na ifauně zablokovali veškeré vkládání příspěvků. Kdyby bývali aspoň necenzurovali odkazy sem:/

A tak jsme si poradili, ne?

kometa
kometa 26.05.2023, 18:39:46 xxx.xxx.147.163
Fikovnice:

Plus prosím ostatní: Napíšu zde příspěvek, dám odeslat a VŽDY mi to napíše: Odeslání formuláře se nezdařilo. Až na druhé kliknutí to jde. Také se Vám to tak děje?

Taky. Musela jsem připomenout přihlášení.

kometa
kometa 26.05.2023, 17:11:00 xxx.xxx.147.163
Anonymní:

Tak ifauna nás pro jistotu blokla všechny hromadně, co dneska plánujete?laugh

Takže nejsem jediná, komu nejdou vkládat příspěvky?

kometa
kometa 25.05.2023, 19:29:28 xxx.xxx.147.163
kometa:

Nebo takhle?

Asi jsem na to přišla. Doufám.

kometa
kometa 25.05.2023, 19:22:27 xxx.xxx.147.163
Anonymní:
eena:

tak zdravím aj ja - ale či sem budem chodiť rovnako ako na faunu netuším - ja si ťažko zvykám na zmeny ☺ Nerozumiem prečo vždy musia "inovovať" a zmysel to ma akurát ten, že funkčné veci sa znefunkčnia