biaca:Jo, zvrací zrovna dnes ráno - a alergie na krmivo to není - pokaždé je to něco jiného jednou jstou to granule, jindy konzerva - tedy po mase nikdy (a není to ani proto, že by se přežral nebo žral rychle - je to až hodinu po jídle) , ale u něj testy nikdy nic neprokázaly - pravděpodobnost pozitivity je 50% a v prosinci to dopadlo také bez nálezu (ale malý byl pozitivní - tak se s ním svezl - stejně se musí vyléčit obě kočky při prokázání nákazy.) Navíc pokud to budu brát, tak Klimentek ještě po více než půl roce nemá obnovenou stolici. A to do něj cpu probiotika horem dolem - vyzkoušela jsem snad všechno probican, CanVit, yoggies (ty v žádném případě nekupovat - oba pak zvrací) i když jogurty nejsou tak špatné, Fortifloru - ta je nejlepší, i vlákninu s pektinem a stále jsem na 50%.
Edit. Upřímně bych mohla napsat článek o kočících probiotikách, a jejich zkušenostech s nimi. Doplněné o babské rady.
Není to tak, že bych Iginovi odmítala test udělat, ale nevěřím, že by se ukázal nějaký výsledek. Podle mého laického hlediska to bude jeden z těch parazitů - buď opět tritrichomasis nebo giardie (jako sekundární infekce.)
Aha. Takže vy máte prostě jasnou diagnózu i bez laboratorního vyšetření konkrétního kočičáka. PCR a ELISA zaplatíte jenom jednomu, jestli jsem to správně pochopila.
Takže se už neřeší vysoká hladina k. listové?