Dobry den, chtela jsem se zeptat, jak casto a cim odcervujete sve psy? Mam labradorku, ktera nebyla uz rok odcervovana. Odcervujete vicekrat do roka preventivne?
Preventivní odčervování, bez koprologie, je ideální cesta k rezistenci.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 15.09.2024, 12:56:24
Myslím si, že teď už asi nestojí nic v cestě vybudování další přehrady v Nových Heřminovech, protože evidentně jiná opatření vůbec nepomohla.
Sestra bydlí v Krnově, rok 1997 zažila v Zátoru. A už tenkrát se začalo hovořit o stavbě přehrady. A po 27 letech stále nic. Třeba se ledy konečně pohnou.
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 12.09.2024, 15:20:54
když má člověk krom kynologie i jiné koníčky a zájmy, třeba historii a památky.
Přesně o tom jsem psala. Že ti lidi omezí jiné koníčky a zájmy. A jedou na dovolenou se psem tam, kam můžou. Protože být se svým psem je pro ně prioritou.
Psala jsem za sebe - nemám HO a v případě pořízení psa bych si vzala dovolenou. Přesněji řečeno bych si ho pořídila na prázdniny. Hypoteticky.
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 12.09.2024, 14:57:24
Já bych si dovolenou vzala na to štěně. A spousta lidí pak po zbytek života přizpůsobuje dovolené psovi. Myslím, že těch, kteří dají psa do hotelu, je menšina. Ještě je varianta spolehlivý příbuzný nebo kamarád.
Takže to není tím, že by krávy prděly? Jak se nám snaží vnutit někteří aktivisti.
Krávy neprdí, krávy říhají (mj. i ten metan - otázka, jestli opravdu v tak zásadním množství). To by ti aktivisti mohli vědět. Ale když si někdo nezjistí základní informace… Nějak takovým lidem úplně nevěřím.