Já mám oko z kašparovy krávy. Objednáno, děkuji.
Příspěvky uživatele
kometa
Prosím všechny kočkaře - kde se dá sehnat taková speciální koule na granule? Měla jsem modrou, průměr cca 10 cm, s dvěma velikostmi otvorů na větší a menší granule. Něco mezi hračkou a zpomalovačem krmení. Rozbila se mi a zaboha nemůžu najít e-shop ani běžný zverimex, který by ji měl v nabídce. Děkuji.
A navíc, že by ostříž dokázal ulovit holuba? Jsem zmatená. I jsem si obrázek zvětšila, ale pořád vidím prd.
Jak dalece je to reklamní trik
Není. Viz Arosek.
N:Hmm, dneska jsou nějaký zmožený všichni.🙂 Lidi a opravdu nikdo nic neví o Fíkovnici? 😪 Moc tu chybí..
Byla jsem požádána, ať napíšu, že odtud odchází a spolu s Leithian čekají na zrušení účtu.
Martina:Děkuji, já právě tohle téma s Fikovnicí četla, ale nevím jestli ty vitamíny B tedy dávala nebo ne.
Max podpůrně.
Viz bambule - klíčové je stabilizovat krevní cukr. Co nejdřív.
neotvírá normální pokladny.
Ale pořád se dá na těch samoobslužných platit kartou.
assil:Ano.
Jako, že nebudou brát ani hotovost?
tipuju, že další supermarkety se brzo inspirují.
Jako, že si s hloupým telefonem nenakoupím?
Teda, kůň, který ustojí ta andělská křídla 👍
Vzpomínám, jak kamarádka na své velmi dobře přiježděné kobyle měla problém, když si na první vyšší drezurní závody oblékla frak. A když se ty šosy začaly ve cvalu plácat, měla co dělat, aby předčasně neopustila drezúrní obdélník.🙂
A to jsem některé ty nejhnusnější pavoučí potvory zrovna smazala
To můžou být ještě hnusnější? 😲Nejsem arachnofobik, ale jsem zvyklá na naše sekáče, pokoutníky a tak. S tímhle bych teda měla problém.
Aluška:Tak si kdyžtak založte svoje vlákno na mobily, díky
A orionka tě nařkne z toho, že diriguješ.😉
nasupeně
To je ten správný výraz! Něco jako - TOHLE mám vážně nosit? Si upadla na hlavu, ne?
Tak data berou asi všichni,
Já ne. Mně zatím stále stačí tlačítková Nokia z pravěku.
(Oubytě jsou snad gangréna, ne? Neví někdo?)
Oubytě alias souchotě - to je tuberkulóza. Kdy člověk celkově ubývá a schází.
Gangréna je sněť - kdy nám odpadají okrajové části těla. Může být suchá - u prasat to třeba dělá červenka, u lidí lepra. Nebo vlhká - to jsou např. omrzliny, kdy hrozí šíření infekce dál a řeší se včasnou amputací., než dojde k sepsi.
Mně to jako sranda úplně nepřipadalo. Ale možná je chyba na mé straně. Mezitím Aluška vysvětlila v SZ, takže už jsem v obraze.
efe:Provolávejte slávu a tři dny se radujte, Eliška má po nesčetných pokusech PADNOUCÍ zimní bundu!!!
Ale stejně se tváří ublíženě.🙂
Pro mě taky. Za mě nejvíc sexy baba. A přírodní - až teda na vlasy.
trojAAAcko:Já to viděl Stelle. 😃
Já ne. Ušlo mi něco důležitého? Když tak do SZ, budete-li to považovat za vhodnější.
Neřekla bych, že výborné. Spíše nadějné.