Canka: Ahoj holky a kluci
Oooo Kouťáku děkuju moc,já vím,že to říkáte jen ze slušnosti,ale i tak je to moc milé od vásJestli máte volného syna,co miluje zvířata a umí dělat rukama,sem s ním hned!!!
Raduš tak to teda taky nevímjestli bych od toho chlapa brala jako komplimentMožná chtěl polichotit,ale asi se mu to úplně nepovedloKaždopádně to nic nemění na faktu,že jsi krásná buchta
Tak včera jsem byla řešit ten skútr..naštěstí to není na shození ze skály,ale byl to řemen variátoru..když to ten můj známý rozebral,úplně se zbytky toho řemenu vysypaly na zemTakže objednal nový a slíbil mi,že do konce týdne mi skútřík zprovozní...tak mám radost..já se fakt bála,že se zase nedoplatím za opravu nebo že budu kupovat nový skútr...
Dneska jsem byla na pedikúře u bývalé kolegyně,co byla propuštěná před půl rokem a nestačila jsem se divit,jak je dnes opravdu těžké sehnat práci..respektive jinak..dobře placenou práci..hrůza..nedovedu si fakt představit,když by mě vyhodili,jakou práci a za kolik bych sháněla..
Ju a dneska mám u sebe čivavkuA jsme obě moc spokojené
A na druhou stranu firmy a zaměstnavatelé brečí, že nejsou lidi. Tak tomu trochu nerozumím.