chvd: tohle je zajímavá teorie jak přesně kastrace koček slouží k řešení lidské neschopnosti?
Psal jsem s nezodpovednosti a neschopnosti. A nepsal jsem, ze nutne vzdy tomu tak je.
Souvisi treba tak, ze nezodpovedne nechame kocky se v obecni ctvrti premnozit a nasledne je lapime a vykastrujeme, plosne. Nebo se dozvime, ze je to tak lepsi a bezne, nechat kocku kastrovat, tak to proste udelame. Vy v tom neschopost a nezodpovednost nevidite?
to je jako žádoucí mít doma trvale nekastrovanou kočku a "hlídat ji"?
Pokud to neni zadouci, tak at ji dotycny nema. Nebo jakoze protoze my jsme lidi, tak muzeme jen tak pro svou potechu a zjednoduseni si zivota ostatnim hrube zasahovat do zivota?
víte, co je to provokovaná ovulace a trvalá říje?
No doktorat jsem na tohle tema urcite nedelal, ale tak trosku predstavu mam a kdybych potreboval, urcite si budu vice info schopen dohledat.
nebo to slyšíte poprvé v životě?
Neslysim ani ted, asi mluvite potichu :)
a s nekastrovaným kocourem se teda nedá žít.
To je velice jednoduse resitelna situace ale, proste si ho neporizujte. Nebo ostreji: Poridte si plysoveho, ten nesmrdi, nezere, nedrape, nenici ...
vysvětlete mi konkrétně a jak pro blbečka, jak přesně je jejich kastrace souvisí s mojí neschopností.
Tady by spise asi slo o nezodpovednost k ostatnim tvorum, tady konkretne kockam/kocourum. Otazka uhlu pohledu:. Kastraci jste riskovala treba zdravotni problemy ci dokonce smrt zvirete.
A víte, že jsem svém kocourovi prodloužila život nejméně o 3 roky? Protože jako kastrovaný může být doma. A proto jsem si všimla, když začal víc pít a močit. Tudíž jsem s ním okamžitě naběhla k veterináři a ledvinový problém byl včas podchycen a řešen.
Kdyby byl nekastrovaný a venkovní, je už nejspíš po smrti. Ale dřív než ledviny by ho dostalo auto nebo něčí pes nebo myslivec.
Ale hlavně, že by měl býval koule.