impact: Abych řekla pravdu, tak mám hrůzu sem napsat. Pokaždý, když zajásám a napíšu s nadšením, že se něco mění, tak se posere. 🤦🏼♀️
Od minulé soboty jedeme čistě Royal Canin IDčkové konzervy. Několik dní to bylo cajk, tak jsem pomalu začala přidávat lososové granule od JK Animals. Mám s nimi zkušenosti, že sedí i alergikům.
Předevčírem měla lehce řídký bobek, ale jinak jedeme na pevno. Nejen díky Enterozoo gelu (to je takovej nuceně slisovanej bobek), ale už to má tvar aj samo o sobě.
Včera hodně kňourala, jestli nepolevím a nedám jí něco jiného. Bo prostě mlsnej pes. 🤦🏼♀️ Vydržela jsem a nakonec snědla sama hromadu granulí. Bobky dneska luxus. Ale zase mě dnes testuje, jestli ze mě nevyrazí něco jiného.
Držím se a když mě s tím svým hladem sere už moc, tak dostane kuličky konzervy s granulemi do tlamky a nazdar.
Tak prostě tiše doufám, že za některý následky může i získaná intolerance.
Na foto strašně nasranej pes, kterýho jsem během odpoledne stokrát poslala k misce s granulemi, že nic jinýho nedostane.
A jestli se zítra posere, tak už nenapíšu nikdy. 😂😂😂
Za mě je to týranej pes. Kubišovou na vás!
Ne, vážně. Chápu. Já mám jenom ledvinového kocoura s blinkacími a nežracími obdobími. Kdy mu nabízím i filé z tresky nebo naprosto nevhodnou tlačenku, jenom aby něco pozřel. Za maminku, za tatínka. Protože je hubený až hrůza. Zatím jsme vždycky zvládli.