biaca: kometa, já už mám většinu vyšetřeních udělaných, všechny v pořádku. Minulý týden krev, která vyšla v pořádku. V moči se také nikdy nic nenašlo nyní jsme ji nedělaly, ale v březnu byla ok. Stolice také vždy byla bez nálezu, pokud někdo měl nějaký nález tak vždycky u mladšího Klimenta.
Právě, že s tím kocourem už běhám dlouho a nikdy nic. Udělala jsem mu už různá vyšetření - sono 2x, moč 4x, krev 3x - rengen a endoskopii ne
Teprve až nyní mám hodnoty, které vyšly nehorázně vysoké Vitamin B12 má mít kočka do 984, a kyselina má být nejvíce 49.
Folic acid - tedy kyselina 77, a vitamin B12 1937
Trávu už mám pouze jednu a nikdy jsem ho neviděla, že by k ní nějak horečně běžel.
Žrádlo má k dispozici neustále granule (u bengálu nezbytnost), k snídani dostává konzervu, k obědu má cosmu, k první večeři zbytek konzervy, a večer má kuřecí maso čerstvé. Navíc ke mě chodí často, abych ho nakrmila granulemi rozcapený kocour.
A ano, častěji zvrací, když si prohodím kvůli španělštině směny a jdu do práce odpoledne.
Pořád tomu nerozumím. Vitamín B12 se řeší u vegetariánů a hlavně veganů, těm chybí. Ale nadbytek není popisován ani v odborných studiích. A ani nemůže být, protože se prostě vyčurá.