ale naše Lída jezdila vepředu
Já si taky radši sedám na “sedadlo smrti”. I když na stará kolena se kinetóza výrazně umírnila.
ale naše Lída jezdila vepředu
Já si taky radši sedám na “sedadlo smrti”. I když na stará kolena se kinetóza výrazně umírnila.
Z vyšetření krve i korpologie se nic nezjistilo,
A co přesně se vyšetřovalo?
Stella:Vypadá to na zánět spojivky, musíš k veterináři.
Není. Viz acher.
A veterinář mi kdysi říkal, že to má souvislost se špatnou srstí.
To už si nepamatuji. Jestli podržím myšlenku, zeptám se kolegyň.
A to já jo. Studovala jsem před 35 lety, granulí minimum a stejně se žlázky občas řešily. Viz výše.
Ne, to nemůžou být ona. Jenom jsem si vzpomněla, jak jsme tu likovali(y) tvoje fotky štěňat a Aluska napsala, že jsou bez PP.
Jako, že nemáte 25 000 na psa? A jak chcete mít na jeho péči?
V každém případě dejte do inzerce, ona se vám nějaká množka ozve.
Ano, v podstatě blistr. A jódem se potíraly i pupeční kýly - stejný princip, podrážděním došlo ke zvazivovatění a tím i uzavření kýlní branky.
máme půlročního pejska (border teriéra) a často mívá střevní potíže. Dle veterináře je v pořádku,
Jako, že půlroční pes s častými trávicími potížemi je dle veterináře v pořádku? Proběhlo nějaké vyšetření? Koprologie?
Podle mě teda není. Začala bych hledáním lepšího veta.
Zadejte si “granule pro psa” a hóódně si počtete.
+ existuje barf. Nebo jeho kombinace.
Ještě jsem si vzpomněla - teď už to možná neplatí. Ale nás ještě učili “vypálit” žlázky jodovým roztokem.
Že jedny z největších migrací ať už ptáků, savců, hmyzu se děje právě za účelem “sklizně” zralých plodů.
Tak tak. Proč se třeba masožravé lišky, všežraví medvědi nebo hmyzožraví kosové ládují na podzim sladkými plody? Konec konců i lidi milují sladké (já teda už tolik ne😉). Protože, kdo se na zimu nevykrmil, ten ji nepřežil.
Konzumace cukru způsobuje i překyselení žaludku
Jo a ještě pletete dohromady překyselení organismu a překyselení žaludku.
Chingis:Jen pro příklad, prošlapy u naší Tori. První den - odhadem jí bylo pět měsíců, po dvou týdnech a po třech měsících.
Neskutečné!
Pes je “prstochodec
Spíš poloprstochodec - našlapuje na všechny tři články. Typický prstochodec je kůň, kráva, koza… - ti chodí po špičkách, jako baletky.
Wikipedie háže všechny do jednoho pytle. My jsme třeba ploskochodci, ale při běhu se z nás taky stávají poloprstochodci. Ale rozhodně ne koně.😉
Nelze smazat.
Leithian:Vzorek toho jak u nás chrupčí psiska. A jako vsuvka spinkající Dibliček. Na foto se sourozenci je to ten nejmenší váleček… (a zůstalo mu to, má jen 4,7 v roce)
To jsou ti bez PP?
Anonymní:Andulka mu bude dělat společnost , a až umře dám ji kamaradovi co má chov , je to blbý ale nemůžu víc asi dělat
Viz zjarda.
Ale za chvíli vám zbude samotná andulka. Počítáte s tím?
No, jestli toho korelího Metuzaléma týráte už 28 let, tak teď to asi andulkou nevytrhnete.
No, ono je otázka, jestli už v tom Zverimexu to nebyli příbuzní. Ale možná maluju čerta na zeď.