Aktuálně: 3 736 inzerátů211 095 diskuzních příspěvků18 262 uživatelů

Příspěvky uživatele

kometa

kometa
kometa 17.07.2023, 11:12:51 xxx.xxx.147.163
impact:

Mě nasměrovala hlavně ta sušenka, co mi ukradla. 🤦🏼‍♀️ 

A hlavně když si to dávám zpětně dohromady, tak problém byl fakt vždycky po obilovinách. Levný kapsičky, piškoty, psí keksy - v době nežraní to byly jedna z mála věcí, co ochotně jedla. Naopak dobře jí dělaly bezlepkový granule - ale ne vždy chutnaly, takže teď už musí. 

Sedí na to i příznaky - vymletý střevo, neschopnost trávit, kvašení, břichabol.

No uvidíme za pár dní zase.

Jo, to já měla taky, než jsem najela na bezlepkovou dietu.

kometa
kometa 17.07.2023, 11:09:43 xxx.xxx.147.163
Horsana:

Tak čo myslíte, je to medveď?

Obrázek

Nepoznám velikost, ale mohl by. Čekala bych delší drápy, ale jak je všude sucho, tak se otisk mohl scvrknout.

kometa
kometa 17.07.2023, 11:05:12 xxx.xxx.147.163
Allisa:

Vyšlehaný = vyrýsovaný, měla jsem za to, že se tento termín používá.

Možná jo, ale já ho za více než 40 let u koní neslyšela.

Abych tedy odpověděla - mám ráda koně menší (cca 155 - 160 KVH), udělanější (ne tlusté, ale taky ne placaté folbluty) a povahy klidné. Adrenalin jsem nikdy nepotřebovala, raději se venku kochám.

kometa
kometa 17.07.2023, 11:00:13 xxx.xxx.147.163
kocoura219:

Souhlas s výše uvedeným, plus zkuste nějaké volně prodejné doplňky na stres - např. Feliway, WeCalm, WeCysto, KalmVet a určitě bych nechala zkontrolovat moč u veterináře. To, že čůrá všude možně může ukazovat i na nějaký zdravotní problém. Kočky si často ze stresu přivodí zánět močových cest. 

Viz výše. 

Rozhodně b\ch začala veterinářem, protože tohle vypadá na typickou reakci na stres (stěhování), důsledkem pak bývá zánět močového měchýře. Najděte si něco o FLUTD.

kometa
kometa 16.07.2023, 19:49:34 xxx.xxx.147.163
Bodlinka:

Mno plus trochu tomu pomáhám, no. Takový hodně nápadný střih zajistí dostatek pozornosti kolemjdoucích, aby se nějaká oběť, co se dobrovolně nechá lehce oslintat a pohlaví, vždycky našla.

Obrázek

Tohle je fakt Nora v letním sestřihu? No, máte smysl pro humor.

Ale ala lev bych ještě ubrala na plecích.🌼

kometa
kometa 16.07.2023, 19:11:47 xxx.xxx.147.163
impact:

Vzhledem k tomu, že APBT v podstatě nepodléhá žádným pravidlům, může krýt klidně v roce. U množáků klidně od půl/třičtvrtě roku, jakmile jsou spermie ready.

Tak nějak jsem si to myslela. Jasně, hlavně, že se točí penízky.

kometa
kometa 16.07.2023, 19:06:37 xxx.xxx.147.163
orionka:

Nejsem zkušenější, ale jestli se bude jednat o chov bez PP - když o PP mlčí - proč by nemohl krýt ?

Mě zajímá v první řadě ta chovatelská dospělost. Pes bez PP by neměl krýt v žádném věku, nebo ne?

kometa
kometa 16.07.2023, 15:57:59 xxx.xxx.147.163
KatyQ:

Třeba dal výpověď protože už ten spor o ničem nevydržel poslouchat 🤣.

Navrhuji v případě pokračující pře na toto téma na pracoviště přinést obrázek se sphynxem ke zmatení nepřítele 😎.

👍

kometa
kometa 16.07.2023, 15:44:54 xxx.xxx.147.163
KatyQ:

Jsem téměř čistokrevný  Brňák 😂. Chtěla jsem tam původně napsat jiné slovo od z, ale nechtěla jsem být tak sprostá 🙄.

Já v Brně studovala, ale tenhle výraz si teda nepamatuji. 

kometa
kometa 16.07.2023, 15:36:21 xxx.xxx.147.163
KatyQ:

Před chvíli mi přišla nevyžádaná SMS s odkazem na náš “oblíbený” klon ifauny - Faunaportál (viz. screenshot). Přišlo to ještě někomu? Bohužel odesílatele nejde zablokovat - není to telefonní číslo + za stejného rozesílače chodí SMS z portálu občana. Zajímalo by mě odkud zgarbové ukradli moje telefonní číslo 😠.

Obrázek

Zgarbové… Odkud jste? Nebojte, nic vám posílat nebudu.

Mně nic nepřišlo. Kdyby ano, budu informovat.

kometa
kometa 16.07.2023, 15:34:18 xxx.xxx.147.163
Anonymní:

Dobrý den máme samičku chameleona jemenského která nám nakladla vajíčka potřebovala bych poradit zdra je inkubovat někde jinde nebo je nechat v akvárku a jak se poznají oplozená od neoplozených děkuju za radu mačeta.

A ta samička byla v kontaktu se samcem?

kometa
kometa 16.07.2023, 15:31:46 xxx.xxx.147.163
Fikovnice:

Ale zase mít v event. pracovním posudku, že dotyčný dal výpověď z důvodu pře, proč má kočka chlupy, je vysoce originální!!!🤣

To sice ano, ale myslím, že potencionální budoucí zaměstnavatelé se o něj zrovna nepoperou.

kometa
kometa 16.07.2023, 15:29:32 xxx.xxx.147.163

Dobrý den,

mám otázku pro zkušenější. Může se krýt psem tohoto plemene, který má 15 měsíců? Je očkovaný, čipovaný, zdraví (ano, v textu byla hrubka). O PP dotyčný diskrétně mlčí.

kometa
kometa 16.07.2023, 14:44:54 xxx.xxx.147.163
Fikovnice:

Kometo, já si Vlastu opravdu pamatovala, pak jsem si vzpomněla.

A napsala jsem proto, že nemám ráda, když někdo takto veřejně uráží, v tomto případě Vás ve Vaší profesi.

Zda je to nějaký Váš bývalý student, samozřejmě netuším…😉

Jen se mi to napadení prostě nelíbilo. Ale přiznávám, že já sama jsem byla překvapena možností přisátí klíštěte na jazyk.

Je hezké, že jste se mě zastala. Ale na takové příspěvky je za mě nejlepší nereagovat. Akorát tím dotyčného povzbudíme a diskuze se zvrhne.

Jestli je to můj bývalý student, netuším taky. Ale nemyslím si to.

Klíště na jazyku překvapilo i mě. Ale člověk se pořád učí.

kometa
kometa 16.07.2023, 14:39:36 xxx.xxx.147.163
Petrlahodny:

Prodám samce al.malého straku 2023 s DNA A BPFD.Dále budou k mání ručně dokrmovany penanti asi půlka srpna.

Samec 8000

Penanti25oo kč jsou po samici lutino a samé. žlutá straka.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Proč nedáte do inzerce?

kometa
kometa 16.07.2023, 14:36:21 xxx.xxx.147.163
Arit:

Zdravím přítomné zkušené koňáky a koňařky. Už jsem byl poučen, že můj kůň nemá vši, jak jsem myslel, ale nejspíš všenky. Jak s tímto parazitem zatočit? Arpalit je údajně slabý ? Seženu něco v lékárně nebo jen u veta?

Doporučuji Neostomosan u veta. Nic účinnějšího neseženete. Vlastní zkušenost.

kometa
kometa 16.07.2023, 14:34:28 xxx.xxx.147.163
Anonymní:

Vlastníme 2 letou fenku drsnosrstého foxteriéra.Krmíme ji různ. druhy granulí.Také dostává asi 2x až 3x týdně drůbeží kosti /kosti dostává na přilepšenou od našeho dědy,dle jeho názoru odjakživa se psi u nich živili zbytky z kuchyně a byli zdraví/ a zeleninu.Náš problém spočívá v tom,že si neustále,někdy více či méně,vyškubává srst kolem ocasu.Srst asi i polyká,protože se objevuje ve výkalech.Žijeme v rod.domku se zahr.,pravidelně necháváme psa trimovat a odblešovat.Na veterině nám řekli , že může jít o zlozvyk.Máte někdo podobné zkušenosti?

Nepíšete, jaké má fenka vyžití.

kometa
kometa 16.07.2023, 12:16:32 xxx.xxx.147.163
lesnizinka:

Ježíš Reni, holky, v tom vedru? To by snad ani ty koně neměli být venku, leda ve vodě. Ráno byl koník, co kolem něho chodím už druhý den schovaný v takovém seníku, kde mívá rozdělaný balík sena. Je to i částečně pod stromy, tak tam má trochu chládek. Ráno jsem mluvila s jedněma sousedama vedle psí kamarádky Dášenky cikánovic. No neušla jsem 20m a Dáša mě s funěním a pištěním doběhnula. Dáše je cca 15, běhá ještě jak čamrda, i když je šedivá jak bába. Chytrá je jak rádio😛 Pořád běhala ode mě kousek a hned zase zpátky, jsem jí nadávala, ať pořád v tom hicu neběhá, i když to už jsme šli kolem potoka pod stromy, v chládku(relativním, když bylo 27 ve stínu) Po 200m vběhla do potoka, tam kde je vymletá hloubka, sedla si tam, dala si dvě tempa, koukla na mě,,plav, já počkám, až se zchladíš!" pak vyběhnula a pokračovaly jsme k nám. Doma jsem zjistila, že je pěkně hladová, asi jejich nejsou doma. Jinak určo hlady netrpí, není nijak vychrtlá. Tak kromě toho, že vylízala misky po kočkách, dostala svoji kapsičku, pak jsem jí nasypala granule: Dášečko, to stejně nebudeš…jo vymetla jednu misku, tak jsem jí sypla ještě jednou…snědla všechno nevím, odkdy teda nejedla. Pak jsem jí otevřela bránu, ona obejde zahradu a odejde si zase domů, má to cca 400m, když přeběhne přes potok. Jen odešla Dáša, už se šoural po cestičce k baráku Macek. Ten má kapsičky u domku, tady jsem mu hodila do misky starou šunku, zbytek. Tom hlásil, že večer byl před obývákem černý kocour s bílýma tlapkama…toho znám, to je od sousedky, co jezdí na trávu pro koně. Jen jsem nevěděla, že chodí až k nám, taky to má cca 300m. Viktorek ležel před oknem a jen prý na něho koukal. A teďka je zalezlý v bazénové místnosti, protože ta je z poloviny na sver a je momentálně nejchadnější z baráku😜 Gučajz byla pak celý večer doma, ale na noc se zdejchnula a zatím není. Viktor taky domů nešel, prý musí hlídat toho černého kocoura. 

Poučení pro tebe Bobi…nejnormálnější tam bude ten pes😛😉

Koňové mají stín pod stromy, taky tam tráví přes den spoustu času. Pasou se hlavně v noci. A já se kobylou courala půl na půl. A v deset jsme už byli zpátky. Nejsem žádný horkomil.

kometa
kometa 16.07.2023, 12:11:40 xxx.xxx.147.163
Daja:

No teda👎, abys nemusel (a) přiznat že jsi kretén, tak útočíš? Humus.

Klíííd! Je to anonym, tak nereagujte.😉 Nejsme policie ani jiný ouřad, ti se tím zabývat musí.

kometa
kometa 16.07.2023, 12:08:12 xxx.xxx.147.163
Bodlinka:

to je prostě troll post. neúspěšný, když jste první, co reaguje a to až po mnoha mnoha letech.

No, po 3,5 letech to není žádný rekord. Vedle ocelot je po šesti.