Tak podle ocasu se dá zorientovat.🙂
Příspěvky uživatele
kometa
Já vím. Reagovala jsem na Fatiu, která má psy.
Ale jedno mé bývalé dítě říkalo, že v Neostomosanu kočku vykoupalo a dobrý. Ale rozhodně nedoporučuji.
Ale když krmím barfem, tak je to přece taky bez obilovin a ochucovadel.
A upřímně, nevěřím, že se do granulí nepřidávají konzervační a protispékací látky.
No a jaké parazity?
Takže žádná biochemie nebo krevní obraz? Ani to vyšetření na potravinovou intoleranci nemusí být stoprocentní.
V každém případě mi přijde logické hledat jiné granule. Jaké, neporadím. Mám jenom kocoury a ti jsou převážně na mase.
Neo něco se to jmenovalo, myslím
Neostomosan. Dryák, ale nic účinnějšího neznám. Navíc je levný.
Chcete zasejc knihu ohaří?
Já jo!
nikdy jsem neslyšela,že by byla zablešená domácnost od zvířete,co má blechy
Já to zažila. Viz výše.
taky tipuju potkany,
Já ne. Potkani nory nehrabou. To spíš ti hryzci nebo myši.
tak ji neošetříte proti blechám, které přenáší tasemnici?
Ještě existuje tasemnice kočičí. V tom jsou blechy nevinně. Venkovní kočky odblešuje málokdo. I když třeba poctivě odčervuje. Tady souhlasím se žínkou.
Ara arakanga?
tohle bych už zažít nechtěla😏
Mně před mnoha lety zablešil byt sousedův neopečovávaný pes. Byla jsem zrovna na dovolené. Sosedi volali, že teda fakt hrozný. Otevřela jsem vstupní dveře a hned je zase zabouchla, neb proti mě hopsalo hladové bleší komando. Dojela jsem do nejbližší drogerie, nakoupila nějaké Biolity a pak, po vzoru Terminátora, v každé ruce jeden spray, jsem postupovala, stříkala a hubila. Naštěstí úspěšně.
prý to dělají potkani?
To se mi nezdá. Že by potkani ryli v zemi. Na to jsou jiní tvorové.
Ano, postvakcinační sarkom se u koček vyskytuje.
Zvážit, co je větší riziko, jestli rakovina nebo vzteklina. Odpověď těžká.
Já myslím, že si to Zuzana ani nepřečte.
Oni tady prostě čas od času dají fiktivní příspěvek a to jim stačí. My to můžeme maximálně nahlásit.
kometa:Já teda nechala očkovat a odčervovat vždycky jenom koťata. U dosplělých bytových kocourů to považuji za zbytečné.
Ale je to jenom můj názor.
Oprava - dospělých.
Můžete a) čekat, až uhyne a b) jít na veterinu (jestli už není pozdě).
Víte, takové klienty mají veti “nejraději”.Kteří čekají a čekají, pak přijdou s placatým zvířetem a ještě veterinu pomluví, že jejich zvířeti stejně nepomohli.😕
Nenechají.
Je to stejné jako s krmením Marp. Nezbavíme se jich.
Já teda nechala očkovat a odčervovat vždycky jenom koťata. U dosplělých bytových kocourů to považuji za zbytečné.
Ale je to jenom můj názor.
A je to zase tady! Marp!
Ale dali jste si na čas - příspěvek vytažený po půl roce. Většinou vám to trvá jen pár dní.
Jenom jsem nepochopila, jak můžou granule salmon obsahovat hovězí, krůtí a zvěřinu..
Tak nějak. Zdivočet, a to rychle, umí kráva. I kůň by se snažil vrátit domů, ke stádu. Natož pes.