lesnizinka: 😄😄😄
Áno, v dnešní době jdete k psychologovi s nezvladatelným děckem a dostane se vám rady: do 6 let ho do ničeho netlačte, on nemá vyzrálý mozek, buďte trpěliví, on z toho vyroste. No nevím, jinak je chytrý jak opice, jen má tyhle stavy, kdy jak s prominutím de.il tisíckrát dokola opakuje jednu věc, co chce a musí nutně zrovna teď dostat. Večer volala nasr…mamka, že včera to bylo pitíčko, nějaké to v tom pytlíčku, co mu kupují naproti v hospodě. Nekoupila, nechala hodinu řvát(brácha jel do práce😉)
Teda Jani, já myslela, že jsi se jen tak otřela, brnkla o motor. Tak tohle fujtajbl ti nezávidím, ještě v tomhle horku spáleninu, au, au😢Ty gázy se stříbrem jsme používaly u babči na hojení diabetické nohy a super. Ano, taky jsme to šetřily kde jak, i papírky používaly, stříhaly na menší kousky atd. Jsou fakt dobré.
Ne, ne Buggyro, proti vám dělám houbeles, to jsem jen měla záchvat práce, protože už několik dní jsem nedělala takřka nic. A jak mě potěšilo, že tak slunko nepere, tak jsem honem honem využila, že jsem schopná fungovat a dělala kde co😉A s další nejbližší prací to vidím až na příští týden😉Bože jak já se těším na normální počasí👍
Mozek se vyvíjí do 30 let. To jako do té doby se nesmí na to dítě tlačit? Dobře, tak dle psychologa do šesti. Jak z toho vyroste, když se mu ve všem ustupuje? A pak se takový rozjívenec pošle do školy? A hodí na krk učitelkám?