Fikovnice:Niki, a co kdyby si teda ségra udělala ŘP? Ale zas by asi neměla peníze ani na ojetinu…???
Asi ani na ten ŘP. Prostě u ní je to tím pokakaným nahoru.
Fikovnice:Niki, a co kdyby si teda ségra udělala ŘP? Ale zas by asi neměla peníze ani na ojetinu…???
Asi ani na ten ŘP. Prostě u ní je to tím pokakaným nahoru.
Jaké? Megadebil? To je přece megadiagnóza. Nebo Megidiagnóza? Teď nějak nevím.🙂
Ano, jsou. Ti, co takové inzeráty píšou i ti, kteří taková štěňata koupí.
Nekonečný příběh.
balu:Fenu pohřbili i s papíry. Originální výmluva! To jsem ještě neslyšela.
__bohužel její matka zemřela po císařském porodu a její papíry jsou pochované s ní, jako i jiné její věci. Snad nebudete chtít abych to vyhrabala. Štěňátka po ní jsem odchovala já._____
Zde prosím ona originální výmluva. Z naší korespondence. GDPR snad neporušuji.
Mohl jsem se vyčůrat v kuchyni. Nebo tak něco. Výraz tomu odpovídá.🙂
A dyť já vím, že obojí je nesmysl. Množitelé jsou občas kreativní. Bych to i ocenila, kdyby… Ale nakonec je to problém kupců, kteří se nezamyslí a nezjišťují.
Já nahlásila i inzerát na mopse, kde paní klidně napsala - naše fenka si KAŽDÝ rok pořídí štěňata a my jim pak musíme hledat nové majitele. Tak nějak nevím, o zabřeznutí snad ta fena nerozhoduje, ne? Jak to vidí zdejší chovatelé?
A zlatého retrívra, kde nemají štěňata PP, protože fena nepřežila císařský řez a je pochována i s papíry. Jsem jenom ze zvědavosti zareagovala (inspirována Sarah01) a takto mi to bylo vysvětleno.
Neboli dementuji sama sebe a občas přece jenom nahlásím.
No právě. Nic. Pokud nenabízí psy nenačipované.
Však jsem psala. Dokud bude poptávka, bude i nabídka.
Za bezpapíráka 18 tisíc, no nekupto.
Už to nehlásím, protože jsem byla označena za fúrii a inkvizitora, který by nejraději upaloval na hranici.
Taky jsem to zrovna slyšela.
Nejsou zubaři, očaři, pediatři… Nejsou ani učitelé. Nevím, co je špatně. Když lékařské a pedagogické fakulty chrlí každý rok nové absolventy.
Tak nějak. Jsem dávno dospělá a samostatná a nikdy bych po rodičích nechtěla, aby řešili mé problémy. Jako, kdyby mě vyplavila voda, to je něco jiného. Ale partner - blb…
Tak to mám štěstí, moje očařka má lhůtu cca 4 měsíce. A je mladší než já, tak snad nějakou dobu vydrží. A je to v ČB.
A? Dokud budou lidi kupovat bez PP štěňata, tak tyhle inzeráty nezmizí. Za posledních 24 hodin je to 3x retrívr a jednou biewer, beagle a husky.
Zkusil jste zadat Jak založit stáj?
Jasně! Založit vlákno s fiktivním problémem a pak sám sobě odpovídat. Jste všímavá.
To je trifid ve fázi vývoje? Vlastně ne, gremlins! Už pučí!
Ale co pak tam dělá ta žlutá?
Pravda, arakanga by zase neměl mít zelenou.
Že by opravdu kříženec?
Třeba nás nějaký papouškolog rozsoudí.
Tak podle ocasu se dá zorientovat.🙂
Já vím. Reagovala jsem na Fatiu, která má psy.
Ale jedno mé bývalé dítě říkalo, že v Neostomosanu kočku vykoupalo a dobrý. Ale rozhodně nedoporučuji.
Ale když krmím barfem, tak je to přece taky bez obilovin a ochucovadel.
A upřímně, nevěřím, že se do granulí nepřidávají konzervační a protispékací látky.