lesnizinka: Bobi, tak já věřím a doufám, že jsi jen pořádně natlučená a není to nic vážnějšího….po takovém semelci musíš být otlučená jak blázen. Mamka jen před pár lety(jak jela s tím kaprem před Vánoci) blbě najela na chodník a uklouzlo jí to…praštila se do kolena a měla s ním problém…bych řekla, že to bylo víc, jak půl roku, co nemohla chodit. Samozřejmě s tím taky nešla, my už sme takové. Tak nakonec to rozchodila, že áno😉Když je to jen natlučené, stejně ti nikdo nic neudělá, musíš čekat, až to přejde. Pokud necítíš žádný větší problém, tak snad to bude OK…já tě prostě strašit nechci.
S tím sloupkem u auta..chtěla jsem to taky napsat a zakecala jsem to. Minulý týden jedu z města a v té zatáčce u zbořeniště, se zrcadlem(ty jsi tudy Bobi jela, asi si vzpomeneš) kouknu do zrcadla a něco vidím. Tak vjedu opatrně do zatáčky, rozhlédnu se a nic. Jsem blbá, nevím, co jsem kde viděla mi blesklo. Najednou se mi v bočním okénku u řidiče zjevily dvě slečny, naštěstí na druhé straně cesty, ale jak já se lekla!😲 Přesně v té chvíli, co jsem mrkla, byly za sloupkem, takže kluka plně chápu. Třeba můj muž než by vyjel, koukne snad třikrát, on je rozvážný, někdy až tak, že mě to štve, ale v tomto případě je to OK. Já jsem podivočená, kouknu a jedu a pak teprve přemýšlím, co jsem měla🙄 Jsem zvědavá, jak dlouho mi nové auto vydrží neomlácené. Jak psala Buggyra, že jezdí jak hovado😜Já ne, já se snažím jezdit správně(no jo, o dodržování rychlosti by se dalo polemizovat😇) ale prostě dřív konám, než myslím, což v autě není OK👎
Včera tu byl zase ledňajz, Tom ho vyfotil na drátech od paraplíčka. Že: vyfotil jsem ti ledňáčka. Říkám mu, že doufám, že neměl v hube toho červeného karáska?!? Prosimtě, vždyť ta ryba je větší než on!😛