lesnizinka: Hurá. hurá mám svůj noťas, takže se mně zase jen tak nezbavíte😜
Reni a kde jste byla na dovče? A jak to, že jste se nám nechválila s fotkama a tak? 😕 Já bych se chválila jak divá, kdyby bylo čím a měla jsem na to mobil😛😉 mě musíte věřit i bez dokumentace😉 No…pomalu se blížím do bodu, kdy ten chytrý mobil asi vytáhnu ze šuplete. Protože třeba hledání tras by se občas hódně šiklo😉
Mimochodem. Minule jsem říkala servisákovi, že mi ta baterka vůbec nevydrží, tak mi to nějak přenastavil, ale za pár měsíců už byl problém ho i na šňůře rozjet, dvakrát vždycky chcípnul, než si nacucnul dost energie, aby utáhnul prohlížeč. Teď mi ho přinesl s tím, že stará baterka je normálně nafouklá, totálně kaput, ať ho ale teď nenechávám na šňůře, aby se nová neničila. Však by mě ani nenapadlo dávat ho ne šňůru, je to otravné, jenže to prostě bez ní už jelo asi 5 minut👎
Tuším dva roky jsem už neočkovala na vzteklinu ani Worku, vetka mi to nedoporučila. U koček by mě to ani ve snu nenapadlo a to k nám chodí lišky.
Na cestě, co po ní ráno chodím vedle do vsi (Bobi zná) jsem ráno našla rozjetou velkou ropušku😢 Byla jsem nars…😈
Jezdí se tu max 50, ropuchy jak dlaň pořádného chlapa si na cestě fakt nevšimnete😠 nebo co? Vletěla mu z ničehožnic pod auto?!😈
Koník se snažil přes plot načnout nový balík. Je tam ta síťka, ani mě se to nedařilo, musela bych mít nůžky. Posbírala jsem mu po zemi ještě dvě náruče sena a hodila mu to k tomu ohlému plotu. Minule se mě bál, zdrhal, teď se nechal pohladit po hubě, očichával mi ruce a pak udělal to ha, ha s otevřenýma pyskama zeširoka. Co to znamená? Bála jsem se, že mě to velkou hlavou majzne, až kecnu na prdel😏Řekla jsem mu, ať papá a klidila se😉
Tak 1) na klasické dovolené jsem nebyla, jenom navštívit tátu a sestru s rodinou + fajn víkend u kamarádky ve Vlašimi a 2) nefotím. A i kdyby ano, stejně bych to sem neuměla dát.😉
Otevřené pysky zeširoka - mohl třeba jenom zívnout. Těžko říci. Příště prosím foto.🙂