Na jejich stránkách.
Příspěvky uživatele
kometa
Chovatelskou etiku?
kometa:Jo, akorát že připouštějí kryptorchidním psem. Takže nic odhlašovat nebudu.
Safra, chtěla jsem dodat čárku a už mě to nepustilo.
Anonymní:Ale učí, tak jsem se překlepla. Vy bude asi trošku podrážděný, zdá se mi. 🙂
Megi je žena.
A určitě není podrážděná, ale pobavená. Jako my ostatní. Protože po značce Marp a Rawbark přišla další. Jsem si schválně rozklikla - prý přirozená potrava, kterou psi přijímali ve volné přírodě. Ale s granulemi se tam asi nepotkávali.
A neumí ani napsat lysin.
megi-the-pes:tak se zase odhlaste, je to prostě pes podobný špicovi a na jiném webu píšou, že odběr je listopad nebo tak nějak, že teď se můžete jen přijet podívat a udělat reservé
ceny psů hodně spadly, koukala jsem včera
takže bezpapíráci za kolem 10 - úplně normální cena (teda kdybych chtěla svoje peníze hodit oknem a podpořit tohle choromyslné chování)
množka by si řekla 30 a podvodník vyrobí krásné fotografie
Jo, akorát že připouštějí kryptorchidním psem. Takže nic odhlašovat nebudu.
Já teda hřivnáče vídávám na krmítku i přes zimu.
Buggyra:Sundat si kardiostimulátor? To je výzva!
Tak jsme se snad pochopili. Že lidi s kardiostimulátorem nebo kochleárním implantátem na MR nemůžou.
Tohle bývá v pojistce “na blbost” nebo tak něco.
Mám takhle pojištěného i koně.
Taky jsem nahlásila. Pomeranian za 12 000? Ale třeba jo.
Anonymní:Ikdyž vezmu v potaz, že se tam mohou mít dobře co se týče prostoru a vybavení výběhu, nechybí psům fyzický kontakt s člověkem, pohlazení?
Viz assil? Proč by jim měl chybět člověk, když mají svou smečku?
Taky že si máte sundat pírsingy z chirurgické oceli…
A náušnice a brejličky s kovovými obroučkami. O kardiostimulátoru apod. nemluvě.
Bobca:pořád nechápu,co je na těchto-těchhle videích veselého?😟jen můj názor🤔
Nic. Neklikám. Kór, když je to od anonyma.
Jako, že si zajedu do tunelu, nechám se oskenovat a snímky se někam odešlou. Proč ne?
Upřímně, mě nová verze zaskočila. Ale já jsem stará konzerva a tudíž můj názor není směroplatný. Však já si zvyknu.
Mahl:Může přímé slunce a horko kozám nějak ublížit? Plánujeme pořídit menší stádo kozenek na místo, kde se v létě poměrně dost opírá slunko. Budou mít i kozlín v kulni, kde ale bývá také vedro. Jak zvládají kozy vysoké teploty a je možnost je nějak ochladit?
Jako, že je budete mít venku někde, kde není stín?
Ten černobílý kocourek-čím byste řekly,že je “říznutý”?
Možná byla prabába peršanka…
Já rehky taky pořád vidím.
Tak nějak. 4 - 5 sítí se senem na 7 koní - už to je divné. Z takového ustájení bych odcházela velmi rychlým krokem. Přesněji řečeno, tam bych si koně ani nedala.
Způsobuje pak naopak větší zánětlivost těla a zvyšuje riziko chronických onemocnění, zejména rakoviny.
Odkaz? Já naopak vyčetla, že jeho účinky jsou protizánětlivé.
Ale tak jako tak je to jedno. Od myší k lidem je ještě dlouhá cesta.
A osobně si myslím, že riziko rakoviny vzrůstá s délkou života. Protože se prodlužuje doba, po kterou jsme vystaveni všemožným karcinogenům.
biaca:Tak už tady máme i jokšíry. Paní je asi všestranná.
Jo, taky jsem si všimla. Má smysl hlásit?