Nebo opeřujícího se papouška.
Příspěvky uživatele
kometa
Na tý druhý fotce to je co za plemeno? To je krásná slepice.
Tipla bych paduánku. S tím rokerským účesem se mi strašně líbí.
biaca:Žravost se dá podpořit mastičkou na podporu chuti Miratazem. Ps. takto jsem rozjedla malého, když jsme dostali Leukocytozu a nechtěl jíst.
Nebo Calopet či Nutribound.
ZDE PŘILOŽTE PARKOVACÍ LÍSTEK”, tak tam jsem ho přiložila. A nic
Nejste. Sama. Předloni jsem poprvé a nejspíš i naposled vyjížděla z nemocničního parkoviště. Když už za mnou stála 3 auta, tak jsem tomu prvnímu vysvětlila, že jestli mi s tím blbým přístrojem nepomůžou, tak odsud neodjedou. 🙂
že asi na to už bych ani neměla elán.
Já už vlastně taky ne. Doby, kdy jsem byla u koní 4 - 5 týdně a jezdila i 2 - 3 denně, jsou holt pryč.
Nemůžu, dyk na to nemám čas
Rozumím a chápu. Proto mám na koně bereitra a doma 2 kocoury.
Fikovnice:Vidíte, a já si myslela, že nesestouplé varle lze chirurgicky stáhnout do šourku. Teď jsem to googlila…a asi teda ne.
Tak ono by to šlo. Ale takový pes nemá za mě v chovu co dělat. Neb je to dědičná vada.
Anonymní:Takže to byl někdo s huskym. A ty chudé lidi s pomerančem se nahlašovali proč?
Nezlobte se, ale na mě je tohle moc.
(Megi mě odhlásila.)
Kterého pomeranče myslíte? Toho podvodného a neexistujícího? Vžýdyť ty dotazníky pro nového majitele jsou jako přes kopírák. Akorát už se neptají na nejbližší letiště.
Kamarádka měla před lety jako špice - malá, bílá, chlupatá. A lidi strašně obdivovali, jak jde u nohy, automaticky si sedá, když pánička zastaví, slyší na zavolání…
Jděte do toho!
musíte mít nějaký “polštář”, na krytí nenadálých výdajů, a u koní to mohou být desetitisíce… a u auta vlastně taky…
Upřímně, 100 000 jako kamarádka na léčbu koně bych neměla. Ale půjčila bych si. Kdyby bylo potřeba. U příbuzných.
Když ono je to opravdu otázka - bude jíst cokoliv nebo umře. Dřív. Prostě jsem k tomu tak přistupovala.
A neříkají doktoři, že chůze je zdravější než běhání ?
Je. Chůze (svižná) je nejpřirozenější pohyb.
ančovička:Perličky tedy nemám,ani bych nechtěla,ale asi moc chytré nejsou..některé moje slepice také přelétnou, spíš přešplhají, na sousední louku,přitom mají přes dva tisíce m2 zeleného výběhu k dispozici😀…ale vždycky se bez problémů vrátí domů.. perličky na to asi nemají🤔..
Asi ne. Máme na školním statku i perličky a ošetřovatel povídal, že jsou fakt úplně blbé. Že nepochopily systém zavírání do kurníku - jako, že se musí trefit do otevřených dveří.
Což není úplně na sestavení košér jídelníčku,
Heleďte, já měla 19letého kocoura na ledvinové dietě, hubeného až běda a klíčové bylo, aby žral. Cokoliv. I když to nebylo košer.
ale tahleta ženská to aspoň přiznala.
Mně z obsahu těch textovek přišlo, že paní vůbec netuší, že je něco špatně. Tak to klidně přiznala.
Sarah01:Ona vám psala, že pes je kryptorchid? Ten by snad měl být vyloučen z chovu, ne?
Ano. To byli ti husky bez PP. Paní naprosto bezelstně napsala - já se jí na to ani neptala - že pes má jenom jednu kuličku, že mu dcera málo masírovala bříško. Ale, že je jinak plodný, takže cajk.
Takže si myslím, že něco se srdcem,
Ale to byste otekla i bez námahy.
Přímo od chovatelky. Vyměnily jsme si pár SMS.
jestli nejsou granulky
Viz výše. Proč ne maso? Klidně vepřové nebo dobře vykrmené kuře, tučné ryby, zakysanou smetanu…
Ivermectin je určen k likvidaci oblých červů. Tedy i roupů. On bývá problém (aspoň teda u koní, že do konečníku té účinné látky už moc nedojde. U králíka lze podat i injekčně, pak by mohl být efekt větší. Akorát je tam dlouhá ochranná lhůta. Ale ta je u všech antiparazitik nějaká.
Nebo můžete zkusit nějaký -endazol.