megi-the-pes: Tak co teda máte? Chrome a Seznam dělají úplně to samé? Podíval jste se na jejich verze, jsou aktuální? Vyhodil jste cookies? V nich je velký problém, pamatují si i to, o co je nikdo neprosil, takže se furt vrací na stejné místo a to místo obsahuje chybu… Taky se zkuste připojit jinde k wifi, tady jste pořád pod jednou IP, takže doma stále? Nebo data? Aktualizovat telefon; vše, co k aktualizaci nabízí, aplikace, všecko… Až bude aktualizovaný tel., stáhněte si nový prohlížeč, třeba Firefox. Pak sem přijďte, zkuste nepovolit cookies (pokud to přes ten nápis zde bude čitelné) a nevyplňujte žádné jméno a založte téma. Když to klapne, zkuste přidat příspěvek do nějakého tématu na první straně. A pak třeba vložit inzerát. Postupně, pomalu a pište si výsledky, ale přesně, nebo printscreeny dělejte, pište si to, vkládejte do Wordu, pak to adminům pošlete vcelku… oni se jinak admini nehnou, když mají půl informací, to zas musíte pochopit Vy. A taky můžete použít jiný telefon (a zas zjistit verzi prohlížeče
https://blog.webtech360.com/cz/internet/jakou-verzi-google-chrome-mam/88860552) na vaší wifi, esi to bude dělat to stejné. Nezapomenout po aktualizacích restartovat tel. …osobně bych restartovala i modem… vytáhnout ze zástrčky (elektřiny), chvíli počkat, zas zapnout… máte nějak záhadně dlouho stejnou IP, takže bych se nakonec zeptala poskytovatele, zda nemám nějakou natvrdo IP a jak dostat jinou; dynamickou; mění se občas, Vaše IP je furt stejná, třeba je i tam nějaký trabl.
Aktualizovat vše, restartovat, jiná wifi, jiný telefon, nevyplňovat nic, založit téma, přidat jinam příspěvek.
Přeju moc hezký večer. 🙂
Já jsem teda počítačový blb, takže co píšete je pro mě svahilština.
Ale mám taky stále stejnou IP adresu, už léta, přesněji řečeno dvě - doma a v zaměstnání a potíže nemám.