Cobayo nebo cubayo, teď nevím. Cuy má tak do dvou kilo, cobayo má tři až pět mám pocit. Ale jsou velmi vzácná, drahá, plachá a mám pocit že nežijí tak dlouho jako morčata klasická. Také mývají extra prsty na packách, holt jsou přešlechtěná. Adoptujte si radši normální z azylu;)
Cuy nebo cubayou, není to totéž? Pětikilové morče, to je už skoro mara.
Mívají. A polydaktylie ničem nevadí. Je popisována u koček i lidí.
Dobrý den, na uvedeném webu se píše o seznamu chovatelů ale přitom jsem žádný nenašel je chyba u mě nebo u nich? Znáte nějaké chovatele kosovských kokrháčů? Děkuji.
Asi nebude chyba u vás. Aktuality na stránkách končí rokem 2016, to mi přijde docela dlouho. A v cschdz jsem ho nenašla.
Já ani nevím, co je to za lidi, je tam jen telefon a foto kocourka…
Pořád mám to mrnění tam zavolat a kocoura si vzít…jenže se bojím, že by to Fida rozhodilo. A to nechci připustit. Plus ti dva moji další “šášulové” ;-) taky netuším, zda by kočičího důchodce přijali.
Dost jsem nad tím přemýšlela a říkala si, že takový kocourek už může být i hodně nemocný a třeba se těm lidem nechce dávat do něj finance. Ale kdykoli těmi dveřmi projdu a ten inzerát vidím, bodne mě u srdce.😢
To je jím líto i peněz za eutanázii? Kdyby by byl tak nemocný. Dát ho někomu jinému - to je jako přestěhovat 90letého člověka.
Prosím vás jak se jmenuje plemeno morčat co je snad 5x větší než klasická morčata mělo by mít název na písmeno k ale zbytek už jsem slyšel špatně. Snad má jit o masné plemeno ale asi se nejí to nevím.
…..no on sportovní výcvi jde občas docela do peněz a hlavně je časově náročný, ale Keliše i mně moc baví, jinak by se to ani dělat nedalo…a asi by mně nebavilo chodit po konkurzech a pokud by se zdařilo a pes byl na nějakou roli nominován, tak asi je za to hodně peněz, ale jste i se psem otrokem scénáře…a co když tam bud něco do čeho bych ho musela tlačit, já nevím asi ne…ony ty peníze nejsou všechno a znáte to světska sláva polní tráva…
Mně to nemusíte vysvětlovat. Co peněz a času jsem vrazila do koní… Ale nelituji.
Děkuji, takže stále nejlepší roky. Fandím vám oběma. Jste skromná, ale je to určitě o tom, jak to máte nastavené. To mě tak napadlo no.
Setkala jsem se v práci s paní a jejím psem, který je vidět v reklamách, nevynechá snad žádný konkurz a vybírají skoro vždy právě jeho, a to je kříženec bordery. Možná bych tu reklamu ještě našla…ovšem film je film, a pro mě je Kelišek nejšikovnější 😉
Kilián to určitě nedělá pro peníze. Spíš je do akcí vráží. Ale skromnost jí sluší a ctí.
Ano, mohu potvrdit, však paní M. (Rapotačka) mé smutné příběhy s útulkovými kočkami zná…😢
Ale snad už se dnes víc testuje na ty hnusné nemoci…
Já jsem špatná nejen z Fida, ale také z inzerátu, který se včera objevil vylepený na vchodových dveřích u nás… Někdo tam prosí, aby se někdo ujal “gaučového” kocourka (21 let!!!), kterého mají jako dědictví, ale nemohou se mu nějak věnovat či co…
Kdyby Fido nebyl tak moc nemocný, už ten telefon vytáčím…a to mám to mrnění tam zavolat pořád.
Tak kdyby se zde nějaká dobrá duše našla…asi bych byla schopná to zprostředkovat, včetně odvozu kocourka.
Proboha, 21 let! Jak se mu nemůžou věnovat? Takový kocour prospí 20 hodin denně.
Mě by spíše zajímala povaha, takovou kočku jsem neviděla, ale viděla jsem kočku F2 a bylo to něco úplně jiného než mí kluci. Já osobně bych do toho nešla.
Ale vždyť je to celé nesmysl. Jak může být důvěryhodný článek, který očividně proběhl překladačem? A ty fotky? Ze mě by ve fotoshopu taky udělali Angelinu Jolie, kdyby na to přišlo.
Na netu je spousta fotek i informací. Ale kočka 18 kg a metr vysoká,no potěš….
Jo a taky je tam spousta nesmyslů. By mě zajímalo, jak zaručí, že to bude vzhledem serval a povahou domácí micka.
Věta “ashera kočky jsou hypoalergenní, protože obsahují málo bílkovin” je opravdu perla. A ne jediná. Taky si ostří nehty a z vepřového masa vyzvedávají červy.
Jo a má být metr dlouhá, ne vysoká. To by asi nevážila jenom těch 18 kg.
Pochybuji. V jednom článku píšou, že je to kříženec servala, levharta a kočky, v jiném, že servala, kočky domácí a divoké.
A že to jeden Američan nechal v laboratoři nakřížit. Jako miminko ze zkumavky? Otázka, jestli to vůbec jde. Jako kočka domácí a divoká ano, ale ten zbytek? Nebo je to stejný systém jako u prasat - mateřská a otcovská plemena?