Martin:Na procházce jednou vesnicí jsem potkal tyto ovce bez uší. Jedná se o nějaké plemeno a nebo jim ty uši někdo odstranil a proč?
Ne, takové plemeno neexistuje. Proč je nemají, by měl vědět majitel.
Martin:Na procházce jednou vesnicí jsem potkal tyto ovce bez uší. Jedná se o nějaké plemeno a nebo jim ty uši někdo odstranil a proč?
Ne, takové plemeno neexistuje. Proč je nemají, by měl vědět majitel.
Třeba si to ještě sedne. Pokud ji nešikanuje tak, že by se nenažrala ani nenapila…
A tak. Mají dost balíků/hromádek sena? My jich dávali vícero, aby se najedl i ten poslední v hierarchii.
A jak to vypadá? Video by nebylo?
Nesetkala. Koně jsme vždy seznamovali postupně a měli k dispozici dostatečně velký výběh + přes zimu i dost sena.
Za mého mládí husy kejhaly.
Ve stresu se právě pohlavní činnost odbourává. Že by se naopak urychlila, se mi nezdá.
Ale jak jsem psala, znám to od krav.
Tím spíš bych čekala, že vejce snášet nebude. Ale třeba je to u slepic jinak než u krav.
v jarní sezóně několikrát i 2x denně.
Opravdu? Tvorba vejce od ovulace po snesení přece trvá 20 - 24 hodin.
Prosím, máte někdo teď někdy zkušenost s Coviďákem - jako že s nemocí?
Sestra měla před 14 dny. Už potřetí. Hlásila horečku a únavu. Jeden den jenom ležela jak placka. Trvání 3 dny.
že by mě to od koupě odradilo.
Tak negativní reklama je taky reklama. To velmi dobře vědí různé “serebrity”.
Máte to také tak?
A pokračování? Marp, Rawbark nebo Alpha Spirit?
Ale všichni ne. Prakoně jsou třeba jenom na seně.🙂
Přesně. Užovky se primárně brání tím smradem.
Je to holt už starší pán, katabolismus, s tím moc nenaděláte. Ten můj kocour vypadal podobně.
Já teda pochopila, že na zádech, se složenýma rukama a s prasečí maskou na obličeji ležel ten chlápek.
vždycky s tím tlačítkovým zápasíme.
Já s ničím nezápasím. Můžu volat, můžu SMSkovat, využívám upomínky a občas kalkulačku. Mám Nokii.
Buggyra:bacha, ať si to mezi sebou neřeknou, o té slivce…
Jako, had alkoholik?
Plemeno je to nenáročné. Spíš se mi při slovech “lehce podmáčená louka” vybavily motolice.
Já jsem se prostě narodila do špatného století. Stále používám tlačítkový mobil, u kasy v supermarketu dopředu hlásím “aplikaci nemám”, notebook mám jenom díky tomu, že mi ho za covidu koupil můj 90letý! otec, abych mohla učit online.
Co teda oceňuji, je elektronické bankovnictví.