Canka: Ahoj holky,
Tak dnešek úplný KO..začalo to večer..kašlala jsem a kašlala..nešlo spát..ráno jsem se probudila s hlavou jako střep,jako by mě zezadu někdo vzal lopatou přes hlavu..když jsem vstala,motala se mi hrozně hlava..no bylo mi hrozně..šla jsem si pro prášky..vzala si Paralen,pak nějaký ten z lékárny bylinkový,sirup na kašel a vitamín C…a šla vyvenčit Megý..jenže se mi hrozně motala ta hlava..nešla jsem daleko..jen kousíček..a najednou jsem cítila,že se mi zvedá žaludek🙄Jen tak tak jsem doběhla domů a prozvracela celé dopoledne🤮Udělala jsem si to asi sama tím koktejlem sirupu a prášků na prázdný žaludek..měla jsem se první najíst😟 Jenže už bylo skoro půl dvanáctý a já furt nebyla u zvířátek..byla jsem z toho hrozně nervózní(ono o nic nejde,mají tam jídla dost,ale já jsem nervózní,že jsou zavřený a nezkontrolovaný).Jenže mě bylo tak špatně,že mi nešlo se ani zvednout..ale nedalo se nic dělat..nechtěla jsem nikomu psát o pomoc..takže jsem se zvedla,vzala čivavku a šli pustit zvířátka..dvakrát jsem na zahradě ještě zvracela🤮Kobylka za mnou furt chodila a žďuchala do mě prdelka..věděla,že mi není dobře..no došla jsem domů,jen se svlíkla a odpadla…usnula jsem asi do 17 hodin…už mi pak bylo líp,i kašel nějak poustal(už to není ten dávivý),jen ta hlava…riskla jsem to a dala si Brufen..a musela jsem něco sníst..žaludek jsem měla jak na vodě…dala jsem si rohlík suchý s hořkým černým čajem..vyměnila kočičákům a morčátkům,ale jak jsem byla ohnutá u té klece,tak ta hlava se mi zase motala..takže jsem to rychle udělala a šla pak zase zavřít zvířátka..a musela jsem odvézt čivavku..no a naložila jsem se pak do vany a tam se mi už docela ulevilo a i hlava přestala postupně bolet…ale teda dnešek mi zase dal..Pučmelda u mě celou dobu ležel..nehnul se ode mě..to bylo krásný🥰
Já si ale nemyslím,že mám chronický kašel holky..nekašlu pořád..ano,často ano..ale to proto,jak tu psala Raduš..nesnáším,když mi je vedro..takže furt větrám nonstop v bytě,i když je zima a fouká..když dělám u zvířátek a je mi vedro,prostě se svlíkám i v hnusným počasí…nesnesu prostě vedro..koukám teď na teplotu v bytě,a jak mám otevřené všechny okna,tak mám doma 18°C a jsem naprosto spokojená…
Musím už skútra zavřít do garáže a nejezdit na něm už..rána jsou chladná,tak to se pak taky nemůžu divit..
Jinak u nás dopoledne pršelo..ne moc,ale díky bohu za to.a odpoledne,když jsem se vzbudila,krásně svítilo sluníčko..
Jinak ten soused z toho pozemku,mi přinesl pro zvířátka mrkev,nechal to pověšené před ohradou se vzkazem,že až budou dělat buřty příští víkend,ze by byl rád,abych přišla..no..asi v rámci dobrých sousedských vztahů bych mohla no..
Chronický kašel - víte, že si můžete uhnat rozedmu plic nebo poškození srdce? Já bych teda na vašem místě řešila.