Byla to nadsázka.
Příspěvky uživatele
kometa
Alias párek je v podstatě pro vegetariány. Protože masa v něm moc není.
Náhodou, já na Bonprixu objednávám a dobrý. Hnědá očividně blbě trefila velikost.🙂
Asi jo, doma stále ještě netopím.
Však jsme se k tomu dobraly.🐴
To se shodneme.
V ČB. 🙂
To ano. Každý z bráchů může mít geny namíchané jinak.
Anonymní:Jo jo chceme dvě, máme dvě vnoučata 🙂 s těma nemocema to je velmi zajímavy to jsou teda pověry. Slýchávala jsem to jako malá že si s nimi přitáhne člověk do chovu nemoci.
No jo, některé pověry se drží velmi tvrdošíjně. Třeba, že když budu psa krmit syrovým masem, tak se stane agresívním. Nebo, že kůň na člověka nikdy nešlápne. Ha ha!
OVS nebo KVS.
Uhynulou rybku vám ty ostatní okoušou. To je normální koloběh.
assil:Od ČSOB jsem utekla, nepustí člověka do bankovnictví bez bankovní identity.
Co to znamená? Používám 2 účty - ČSOB a KB a do obou se musím nějak přihlásit alias identifikovat.
Irma19:Ano, potenciál bude stejný. Skutečnost se bude lišit dle mnoha okolností a proměnných.
Myslím, že tohle z hlediska genetiky tak úplně neplatí…
Já myslím, že ano. K čemu potenciál, když se kůň nedostane do rukou toho správného trenéra a jezdce. Aby ho mohl ukázat.
Na dnešní výstavu ovoce si jedna studentka přivedla grifonka, dělá s ním agility. Ale ten krátký čumák je dost limitující - dneska je zase docela teplo.
Ono by to bylo pěkné a vtipné, kdyby to nepsal nějaký amatér. který se už nemůže dočkat, až začne produkovat štěňata.
Bobca:Kometko-všechno nejlepší k svátku🌼🌻💐-dort tam není😊
Tak se vrátím k tomu kotli..vidím,že jsem skončila kdesi na minulé stránce s vysvětlením mého bytu..ale to neva..
Raduš-je kotel a “kotel”..Nevím,jestli kdy viděl servisáka(asi jo)..Kdybys zažila ty zvuky předloni-jsme málem utíkaly s optičkou(je to u ní vzadu ve “vyšetřovně”)..přišla,že co to dělá..mám přímo nad ním postel😇..rachotil,bouchal..já to šumnění tady mám pořád taky.i když se pořád odvzdušňuje.😲a když se to veme kolem a kolem,bytná chodí "kolem"v ulici často..Nemá to tak daleko i z domu..Já,jako nájemník bych se do toho neměla plést..Měla by dopustit i vodu…Budu trvat na tom,že teda se budu dívat,kde se to napojuje,a budu ji dopouštět potom já..Radiátor na chodbě topí,i když je zavřený nafest..2 metry od něj jsou otevřené dveře do ulice..Zapsala jsem stav plynoměru-jen tak..stejně zbytečné..Já netopím ještě,mám to na dvojce,abych nepřerušovala oběh-ale topení je studené..Vedle soused je nemocný,tak psal,jak je to s topením,tak mi bytná napsala ať to zapnu..přes víkend se má ochladit-prý..
A navíc..já nemám zkušenosti s plynovým kotlem,já jen,když jsem zapalovala ty vafky sirkou a vždycky to bouchlo,tak mám z plynu respekt..👌
Jo,brzo-ber to tak,že je to starý barák..nejde nám tu vůbec slunko,ani naproti sousedům..Měla jsem tu i 19 stupňů už(mě to neva,ale když jsem slyšela,jak chrchle naproti..) a to spatifilum si teda koupím🌻
Děkuji moc! Dort nevadí. Já na sladké stejně moc nejsem, to si dám radši kus poctivého uzeného.
Leithian:Steepleri meni staje faaaakt malokdy. To bys moh vedet. Rpzhodne mene casto nez drtiva vetsina hobby koni
To potvrzuji. Znám spoustu majitelů. kteří s koněm cirkulují po okolních stájích, protože nikde nejsou spokojení. Někteří jedou už třetí kolo.😉
Anonymní:Né já chci ale slyšet odpověď od Vás. Od paní co říká že má koně a jezdí všeobecné na koni. Až budu chtít znát odpověď někoho jiného tak se budu ptát tam. Děkuji za pochopení .
Internet je plný nesmyslů třeba to welfare s krávou na fotce na Wikipedii že ? No nic jednou jsem zkoušel googlit a takový deb.lní zdroj trefím.
1) Proč bych měla odpovídat na vaše otázky, když vy neodpovídáte na moje? Takže jsme si kvit.
2) Vy se neptáte proto, abyste se něco dozvěděl. Ale abyste mohl (jenom z principu) polemizovat a plevelit vlákna, Stejně jako neverend. Ani jeden jste zatím nikdy, nikomu a nic užitečného neporadili.
Howgh!
Otázku č. 1 a 2 si můžete zodpovědět sám - stačí trochu zagůglit. Otázce č. 3 nerozumím. Otázku č. 4 musíte adresovat na Jockey klub.
XY.:Češtinu? Ani bych to tak nezazíval můj písemný projev . Počkejte to je podmínkou ? A kruci to nikdy zde podmínkou nebylo.
Sledování videa taky ne.