Bohužel realita. Na tohle jsou zákony krátké.
Příspěvky uživatele
kometa
Fikovnice:Však jsem asi psala někdy dříve, že moje exkolegyně do dizertačky (!!!) napsala “hypocampus”…? Ostuda…
Asi nevěděla, že je pojmenován podle tvaru mořského koníčka.
Zadavatel/ka se už neozve.
rezavá a rezavobílá
Vzhledem k barvě spíš kocourci.
Verun:Dvorce u Borovan…hledá se to na netu zoo Borovany.
Znám. Ale je to Dvorec, ne Dvorce. Děti tam chodí na praxi.
JanaJanaJanaJana:Ale to je přece jedno. Někdo oddělen být musí, osobně mít koně v ustájení a docházet k takové šikaně, tak požaduji řešení, tohle opravdu může skončit špatně.
Ale tohle není podle popisu klasická šikana.
A jinak viz Kallisto - neznáme velikost výběhu, jestli mají všichni opravdu dost sena, jestli je kobyla pokousaná a pokopaná…
Ano. Člověka.
Kdybych byla Kometa,
A já bych ještě opravila Kilian - vizáž.🌹
Dneska mi dítě napsalo do písemky - v krvy se zjišťuje….
drvodelkafialova:Souhlasím. Opravdu nechápu, proč by se neměl moct dát utratit pes sice zdravý, ale nebezpečný.
Jde to. Pár psů s takovou anamnézou jsme odpitvali.
Verun:Nejhorší malá zoo kde jsem byla letos, jsou Borovany, troufla bych si i říct, že jsou tam zvířata týrána omezeným prostorem= stereotypní chování.
Borovany? Nebo Dvorec?
Ale on netrpí zbytek stáda, jenom jedna konkrétní kobyla. Kterou prostě zatím “nevzal”.
Bohužel ne. Pokud ty psí zápasy nepořádá…
já mám králíky na maso
No právě. Máte králíky na maso, takže tam zase tolik neriskujete. U zakrslíka můžete tímhle způsobem způsobit vážné poškození zubů a smrt. Předčasnou a neplánovanou.
Veterinář. Tihle pidi králíci mají často vadu skusu.
Bobca:jenže by se smíchem popadaly za břicha,až by viděly Yodovy uši a škraně,jak si dělají co chtějí😄..to prostě nemá chybu…👌
Já myslím, že by smíchem popadaly celé.
Orionka:Možná by stačilo, kdyby svým ladným klusem běžel za závodnicemi. Hned by se jim běželo líp 😃
Jo, to jsem viděla hezkou fotku. Chlap v maskáčích, na stahovácích 2 sveřepé bully. Citát - Neradi běháte? My vás to naučíme!
už jen,že si nemají jak odhánět mouchy.
Navíc je potřebují k zaměřování zvuků. A k mimice.
Anonymní:Bože můj, může to být genetická vada? Jestli to je úmyslné odstranění, tak jde o týrání.
Myslím, že je to vrozená vada, kterou cíleně udržovali v chovu.
ančovička:.. bože , to je hrůza 😲…možná útok psa nebo smečky psů,..kdo tohle mohl udělat??..
Psi to nebyli. Jednal takto primárně neútočí (jdou po břiše nebo zádech), druhak jsou ty okraje příliš čisté a pravidelné. Takže buď kupírování (asi nepravděpodobné) nebo opravdu plemeno.
I když nevím, k čemu je to dobré. Ušní boltce zvířata potřebují. Kór ta lovená.
https://images.app.goo.gl/uaR8HW8QRhcP5nvJ6
Ale to jsou kozy, ne ovce.