že si zuby čistím naprosto chybně
Já nejspíš taky. Ale viz výše - jsou lidi, kteří to s ústní hygienou nepřehánějí a stejně dobrý. Viz Buggyra.
že si zuby čistím naprosto chybně
Já nejspíš taky. Ale viz výše - jsou lidi, kteří to s ústní hygienou nepřehánějí a stejně dobrý. Viz Buggyra.
že mám jakýsi pocit, že tolik bezzubých lidí dřív nebylo.
A tady bych to rozporovala. Myslím si, že těch bezzubých bylo dost.
a je vymalováno 😂😍
Taktéž. Máte čárku.
Tak hlásím, že jsme je úspěšně vykrmili a minulý týden jsem je ukradla a umístila do dobré rodiny
👍Máte čárku tam u toho nahoře.
Orionka:Nesledovat v současné době je docela “trestuhodné”. Jak chcete volit, když nesledujete?
A jak volit, i když sleduji? Vyberu si jednu stranu, protože nechci volit tu druhou nebo třetí. A oni ve finále vytvoří koalici - ač se předtím dušovali, že nikdy.
drhli
Samozřejmě drhly.
není to nejsevernější část Česka?..
Určitě ne.
Leithian:Já vidim samici v toku.
Teď na podzim?
Už mockrát jsem slyšela Šmuclera vyprávět, že všichni mají kazivost stejnou, že někdo si zuby čistí, někdo ne
Sestra svého budoucího muže naučila čistit si zuby i večer. Když se poznali, činil tak jenom ráno. A měl jeden kaz. Zatímco sestra, stejně jako já, měla v tomhle věku plomb plnou hubu. Ač jsme si poctivě drhli zuby dvakrát denně. Tak nevím, no.
Ještě stál kostel v Pohoří
Stojí stále. A je zrenovovaný ze soukromých darů.
Jaké nesmysly?
Bodlinka:kde jsou v čr ještě nějaký hustý lesy?
V Novohradkách - jižní Čechy. A jsou i bez lidí.
Hanka M.:Dobrý večer, napíšete prosím jaké krmivo kupujete pro své pejsky? Jakou značku doporučíte?
Pokus o reklamu? Jinak na téma granule pro psa je tady bambilión příspěvků. Stačí zadat a studovat.
Podle mě je. Reklama.
vyloženě zánět spojivek jen z prachu není,
Zánět spojivek můžete chytit i z průvanu - viz psi, kteří při jízdě v autě koukají z otevřeného okýnka.
Saga:Kometo a dá se tomu věřit? Tže hrudník bych změřila krejčovským metrem nebo provazem a délku koně svinovacím metrem, nebo násadou třebas? Přijde mi to takové centimetr sem, centimetr tam, jakože to není úplně přesné. Třeba se mýlím, mohu zkusit.
Je to ještě z equichannelu, to mi přijde jako spolehlivý zdroj. Rozhodně je to lepší než odhadem (jako, asi to nebude s přesností na desetinné čárky - ale je to kůň, ne králík). Zkoušela jsem já i některé děti. Dejte pak vědět.
Já bych na obojí vzala nějaký ten látkový nebo svinovací metr nebo provázek.
Velkou nemám kde zvážit,
Dá se dohledat vzoreček (i s obrázkem) - obvod hrudníku na druhou x šikmá délka těla lomeno 11 900.
Já ho mám v prezentaci, ale neumím vložit.
Dobrá připomínka. Sice mrňavý, ale pořád jezevčík. Záleží, jestli s ním bude čerstvá důchodkyně ochotná a schopná nachodit kilometry denně.
Můj názor.
Taky by to mohl být danajský dar.
Není. To je dobře živený kůň.
ale dělají mě tam nepříjemně 3 věci
P. Brzobohatý měl holt takovou roli - stará škola, náročný, přísný, ale spravedlivý. A koně byli tenkrát vychovaní a přiježdění. Já to před těmi skoro 40 lety ještě zažila. Systém a disciplína. Ne jako dneska. Kdy si koně pořídí kdejaký jouda. “Ideálně” domů na zahrádku. Ale ono se to týká i psů.
Tatínek - zase role. Výborná - ono je pro rodiče těžké přiznat si, že jediný syn holt nebude pokračovatel rodu.
Ad pes - on je tam jako okrajová “postava”. Ale mám pocit, že minimálně jednou je vidět, jak s ním jde starý Hovora ven. A třeba ho jako bral ke koním. Není to seriál o psu, že jo.
A když budete šikovná a zodpovědná, tak si myslím, že se najdou majitelé, kteří takového človíčka ocení. I kdyby jste měla sbírat ve výběhu bobky. Kamarádka je takhle ráda za každou pomocnou ruku.