Určitě. Mazlivý je ragdoll nebo siamky. Nebo sphynx - ten je až moc “lepivý”. A papírový není úplně levný. A na ven se nehodí. A ragdoll se musí česat.
Příspěvky uživatele
kometa
Já neproudím. Ale vadí mi, že se sem tahá politika. Tak snad můžu vyjádřit svůj názor. Bez ohledu na mé povolání.
Kdyby se anonym a holubar bavili o košer a halal porážkách v historických souvislostech, klidně. Můžou vyjádřit i svůj nesouhlas. Ale proč sem zase tahají politiku? A urážejí ostatní?
Co se to teď ve školách učí, že to moderní ženy neví?
Myslím, že by měl být povinný seriál Taková normální rodinka od Fan Vavřincové. Speciálně díly Školení manželů a Školení manželek. Nadčasové a nemá to chybu!
Pěkný večer.
Proto byl v mé reakci smajlík a kytička. Jako, že je to nadsázka a nezlobím se.
Já si to převedla do powerpointu a vidím je jako bílozlaté pořád. Malé, velké. Předtím byly modrobílé. Zajímavé.
Může.
a nevim co to vlastně
Stačí si něco přečíst o halal a košer porážce. S posvátnými zvířaty to nesouvisí.
Pro Bobču.
Přídavné jméno dějové - pečící se kachna = se právě děje.
Přídavné jméno účelové - pečicí papír = za účelem upečení kachny.
Odpověď ve vlákně - Čeština je krásný jazyk. Jinak mě Plaka zase sprdne.🙂🌹
Půjdu v pondělí k jinému veterináři
Jděte. Tenhle z vás akorát tahá peníze.
Já vím. Ale nevím, jestli by se to propojilo s tímhle vláknem.
Ale dobře. Příště na něj odkážu a nebudu plevelit.
Zdroj je strejda gůgl - to si může najít každý. Tady to bylo konkrétně Moje čeština.
Přídavná jména, která jsou zakončená na -ící patří totiž mezi tzv. dějová přídavná jména, která nám říkají, co kdo dělá. Například žehlící maminka je ta, která zrovna žehlí, uklízečka čistící chodbu ji právě čistí, hasič hasící požár drží v ruce hadici a požár zrovna teď hasí.
Na druhé straně máme tzv. přídavná jména účelová. Ta nám sdělují, k čemu daný předmět slouží, k čemu je používán. tato přídavná jména jsou zakončena na -icí Sem patří právě náš pečicí papír (slouží k pečení), žehlicí prkno (slouží k žehlení), čisticí prostředky (slouží k čištění) nebo třeba balicí papír (sloužení k balení). Kdybychom totiž napsali vše s dlouhým -ící, znamenalo by to, že nám žehlící prkno samo vyžehlí prádlo, pečící papír upeče koláč, …
Jóža se nám už stejně neozve… Klasika. Ale třeba to pomůže i jiným.
Pečicí.
A proto vás posílám do Politiky. To vám jistě neuniklo že ne, nebo?
Však píšu, ať s tím jdou do příslušného vlákna.
Opakujete se. Jděte i s anonymem do Politiky.
Jo a pletete halal porážku s mysliveckým halali.
Kontroverzní a vulgární příspěvky nejsou povoleny nikomu.
A vy máte něco k věci? Kromě politických názorů, na které tady není nikdo zvědavý. Od toho je příslušné vlákno.
O blbosti polemizovat s blbcem nehodlám
Tak nepolemizujte a neurážejte člověka s jiným názorem.
měl by mít i vybavení pro transport, či s ním aspoň umět.
Tady trochu nesouhlasím. Měla jsem a mám koně a rozhodně bych si ho nikam neodvezla, bo nemám příslušné řidičské oprávnění. Ani nevidím důvod, proč. Ale mám kolem sebe lidi, kteří ho mají a kterým věřím.