Jste mě inspiroval. Podepsala jsem antipetici.
Příspěvky uživatele
kometa
Bohužel není. Poctivec to neudělá tak jako tak (jako vy) a těm ostatním je to víte kde.
-Elvira-:Tvl, fakt si aspoň něco načtěte než začnete kydat…Žokej Matuský měl zlomeninu obratle! S tím fakt žádný dostih jet nemohl pěkných pár měsíců. To není jak zlomená ruka, 2 měsíce v sádře a hurá do sedla.
Plus tedy tady existují zaměstnanecké smlouvy nebo i nepsané dohody, tam na výběr nemáte, pokud zaměstnavatel do dostihu posílá koně, musíte ho jet, protože si vás pravidelně platí za to, že jste mu k dispozici.
Žokej Velek, jestli si tedy vybíral, tak si vybral i podle toho, kdo z trenérů mu historicky dává víc šancí a kde jezdí častěji. A možná i podle toho, kam to má blíž si dojet sednout na koně před dostihem. Což ve všech bodech odpovídá výběru. Pro Váňovi jezdí celkem pravidelně po celou svoji kariéru.
XY přece nepotřebuje něco číst. Ví všechno a nejlíp.
My, co se kolem koní, včetně dostihových, motáme dlouhá léta, jsme ho nepřesvědčili, takže se můžeme jít tak akorát zahrabat.
Repta-A-Repta:Proč jste si vybral k prezentaci své neznalosti zrovna VP?
Co vás na tomto dostihu, o kterém mnoho nevíte (jemně napsáno), tak fascinuje?
Určitě existuje víc témat, o kterých víte kulové…😉
Protože XY. Však možná časem dorazí i do dalších sekcí.😉 Třeba na psy nebo kočky. To bude teprve kabaret!
Soused neví to, co většina dětí z mateřské školky. Že se mladí zajíci neberou domů a nepiplají sunarem. A ani se mi nechce moc věřit, že jako laik trefil jeho správnou koncentraci.
Arbora:Fakt to vzdajte, vôbec neviete, čo píšete.
Posledná kvalifikácia sa bežala 2.9. a Lukáš sadol prvýkrát do dostihu 10.9. Zranený bol od dubna.
Áno, obbhájcu by nesedlal (isto ste všimli, že na ňom nesedel ani nikto ďalší z lokálnej jazdeckej špičky, ale vy viete lepšie, z akého dôvodu), pretože jeho ZAMESTNÁVATEĽ mal v dostihu koňa.
Že by se XY vzdal, nehrozí.😉
balu:Opravdu je - byla důvodem nerozmnožování starost o planetu a přesvědčení, že bez lidstva jí bude líp? Nebo to je - byl jiný důvod a do tohoto, rádoby ušlechtilého důvodu, jste si ho zabalily až později, když je jasné, že už k rozmnožování nedojde?
Nic se nevyrovná tomu, když vidíte, že váš život pokračuje ve vašich dětech a vnoučatech.
Důvod jednoduchý a obehraný - nenašla jsem toho pravého. A má touha po dětech nebyla zase tak silná, abych zvolila kariéru svobodné matky.
balu:To já říkám už dlouho. Kdyby člověk zmizel z povrchu zemského, naší planetě by se velmi ulevilo.
Nejste jediná, která to říká. Někdy se nechám strhnout a k takovému příspěvku napíšu dotaz - začnete u sebe? Odpovědi se nedočkám, spíš urážek…
Tak se zeptám i vás - začnete u sebe? Jistěže ne, je to jen takový výkřik, že...
Proč bych nezačala? Jako, sebevraždu páchat nehodlám. Ale nemám děti. A k naší Zemi se chovám, řekla bych, dost ohleduplně.
Tak můj kocour okamžitě detekoval, že jsem zapla akumulačky. protože jsem na ně rozložila mokré ponožky.
A to byla zapnutá chvíli, takže se sotva začala nabíjet, natož aby hřála. Ale už na nich ležel.
To nacvičuje nějakou sestavu z jógy?
Agapurin? Vím, že se dává lidem při špatném prokrvování sítnice a vnitřního ucha.
Ale jestli to bílé a nepružné uvnitř je chrupavka, tak to nepomůže.
bambule:Hele já včera tvrdila naší účetní, že by lidstvo mělo vymřít a matka příroda by to měla zkusit znovu s jiným živočišným druhem.
To já říkám už dlouho. Kdyby člověk zmizel z povrchu zemského, naší planetě by se velmi ulevilo.
Haladová Jolana:Hezky den , přivezli jsme si před pár dny mladou andulku. Máme doma velký prostor s velkým prosklením bez záclon(pasivní dům). Je riziko ,že andulka po vypusteni narazí do okna a ublíží si?
A proč myslíte, že se na velké skleněné plochy dávají různé polepy?
Pominu-li, že andulka je společenský tvor a o samotě nebude spokojená.
Zrzavci:Já musim, já musim, já musim, takže se omlouvám, nikdo si mě nevšímejte, ale prostě musim tady si vykřiknout do tmy. A tak to napíšu tady, protože bych asi jinak…. nevim no. Lidi jsou fakž už hrozný. Baba si koupí andulku (viz téma o papoušcích) a až poté se ptá, ešivá jako nevadí, že mají velkoskla bez záclon a ešivá hrozí, že tam do toho ta andulka narazí, do toho skla. Ona tazatelka je tak mozkově hluboko v mínusu, ženeví, proč se jako dávají venku na plochy ty siluety dravců - A je fučik, že to moc nepomáhá, to není podstatný, důležitý je, že snad každej jouda ví, že by to mělo odradit ptactvo od pohybu směrem k tomu sklu, který ptáci prostě nejsou schopní zaregistrovat. Doma platí něco jinýho, než venku? Ach bože, kam se vystěhovala lidská inteligence? K mravencům?
Urážíte mravence.
Ano, spíš není vidět vůbec.🙂
Tets:Omlouvám se že kradu cizí vlákno, ale snad je to k tématu: trochu mne mate že ji všude označují jako “omračovací pistole”, s tím že se poté králík podřízne a vykrví.
Chci ji koupit na svého zakrslého, nemíním ho vykrvovat a jíst. Chci ji pro případ že by se trápil a nebylo mu pomoci (rád bych se vyhnul smrtící injekci u veterináře, nesnáším něco “otrávit”). A samozřejmě doufám že to (ještě dlouho) nenastane, mám tu ušatou potvůrku moc rád.
Tj. dotaz - zabije ta pistole králíka? 100%?
Ale to přece není “otrávit”. Já bych měla větší obavy z té pistole - že ji špatně použiji a zvíře se bude trápit. + navíc to vykrvení. Dobrý vet to zvládne mnohem elegantněji. A někteří jsou ochotni dojet i domů, aby se předešlo zbytečnému stresu.
Ale je to vaše rozhodnutí.
Anonymní:Dobrý den, setkal se někdo z vás koňáků s prodejem nebo koupí koně na splátky? Je to běžná praxe nebo lepší nedělat? Mám možnost prodat koně, ale bylo mi nabídnuto že z finančích důvodů by to šlo jenom na splátky. Nějaká smlouva je asi samozřejmostí.
Viz výše. NIKDY. Pokud člověk nemá peníze na koupi koně, nebude je mít ani na adekvátní péči o něj.
HelaS:Citát: Když Bůh stvořila muže, v podstatě jen žertovala.
Já to znám jinak. Bůh přece stvořil jako prvního Adama. Ženu až z jeho žebra.
No a první výrobek je vždycky zmetek.
Přesně to mě napadlo taky. Že by si pánové mohli založit své vlastní vlákno a tam si notovat, jak je svět nechápe.
Ale takové štěstí mít nebudeme.
Mi:Vy jste tady všechny jak koukám mlaďounké,já bohužel pamatuju ještě ten kynologický pravěk u nás. Takže i ten dalmatinní boom .Můj vet. vždy říkal,že ty nemoci jsou daň za krásu.
Já už ne.🙂Dalmatiní boom si pamatuji taky. Jak se tehdy říkávalo, že jsou blbí a neposlouchají. Až pak se začalo přicházet na to, že neslyší.