Odpověď na příspěvek uživatele Horsana z 01.11.2023, 11:21:17
Já to právě lila do těch skořápek od kokosových ořechů. Nebo věšela rovnou lůj - když se našel na pitevně jako odpad - třeba kolem ledvin nebo pohlavního aparátu. To bych vlastně mohla zase zavést - akorát ta zima se dostavuje pořád později a nevychází mi to na správná cvičení.
Dobrý den, mám připravit do přírodopisu referát o kočkách a a spoň 5 zajímavostí o nich. Toto sem našel na netu
Kočka má potvrzené pozitivní účinky na zdraví svého majitele i celé rodiny. Díky předení a hebkému kožíšku pomáhá odbourat stres, zklidnit, a dokonce zlepšit imunitu. To samozřejmě ovlivňuje zdraví celého těla, snižuje riziko vzniku infarktu a prodlužuje život. I samotné pozorování kočky, která spí nebo se zrovna čistí zlepšuje náladu a chuť do života.
je to vůbec možné? jaky mate poznatky chovatelé? Není to lež?
Krásné odpovědi. Jj vyseděné hodiny u koní a pozorování budou nejlepší a to mě právě teď čeká. Musím se přiznat že mám z koní zatím respekt, jsou to velká zvířata. Jak to máte vy po letech? Musíte být pořád obezřetní nebo už si naplno důvěřujete. A ještě když má u sebe cedulku Pozor kouše tak to vůbec.
I po 40 letech jsem pořád obezřetná. Kůň je zvíře velké a potencionálně nebezpečné. A může vám ublížit nechtěně. I ten, kterého dobře znám.
Dobrý den, ve starši dizkuzi jsem četla že v některých státech se doporučuje pro rychlejší ochočení zastřihnout papouškovi jedno křidélko. Mám alexandra a ochočit se mi ho zatím nedaří. Malý posun byl hned na začátku a teď je pořád stejně plachý. Co si o tom myslíte, příjde mi to docela kruté ale kdyby to mělo pomozt?
Je to kruté.
Kdyby vám někdo svázal nohy, bylo by to pro vás komfortní?
Lišky vzteklinu už nemají, teda ty domácí české ne. Ale co dělat když už se pes mazlík s liškou dostane do kontaktu? Se nám u domu drzé lišky začínají trousit.
A tak psa máte očkovaného, ne? Když tak veterinář a klinické vyšetření. Laboratorní asi chtít nebudete.