Buggyra:Těžko říct, jestli je koňská, když je tam tolik pásek… To spíš vypadá jak pro ovce?
Já bych se k těm koním přikláněla. Na ovce mi to přijde zbytečně vysoké. A většinou jsou za pletivem. I ten výběh je obrovský.
Buggyra:Těžko říct, jestli je koňská, když je tam tolik pásek… To spíš vypadá jak pro ovce?
Já bych se k těm koním přikláněla. Na ovce mi to přijde zbytečně vysoké. A většinou jsou za pletivem. I ten výběh je obrovský.
Vyfotila jsem to, ale nebudu to sem dávat,
Mě by to i zajímalo. A nevadilo, učím patologii😉. Škoda, že nemůžete poslat SZ.
A toto je prosím zase co?
Já teda vidím normální bělimu.
Melanické skvrny na duhovce u koček bývají. Není to nic nebezpečného.
Špičáky by se měly vyměnit mezi 5. - 7. měsícem.
Jo, my jsme takhle tátovi pořídili k matraci i roštovou postel. Sestra se švagrem se taky tajně plížili do bytu a táta tam zrovna byl, ač neměl. No, nějak se z toho vykecali.🙂
Pokud máte vejce ke konzumaci, nevadí.
Bobca:Kometko-všechno nejlepší k svátku🌼💐🌺
Jéžiš, děkuji. Oslavila jsem na VP. Vsadila 2x200 Kč a vyhrála kulové, ale zážitek super!
acher:Ona je to hořčice na zelené hnojení.
A já si říkala, jestli to není ono. A je!
Anonymní:Dobrý den, co všechno mám požadovat po hřebci za vyšetření, který bude připuštěn ke klisně, krom očkování?
Promiňte, ale připouští se samice. Samec kryje. Vy se asi moc nevyznáte. Možná křivdím, ale černá plemenitba?
než nechat narodit nechtěná štěňata?
Tak se nechtěná štěňata po porodu utratí.
ptž mytí oken minulý týden způsobilo mé prochladnutí a následně začala horečka
A to jste se na ta okna nemohla vyprdnout?
Jenže to bylo právě ta akutní situace, to je něco jiného. Když přivezou na sál člověka po bouračce, tak taky neřeší, jestli má chřipku nebo byl před půl hodinou na vydatném obědě.
Fikovnice:Já myslím, že důvodem, proč řada koček netoleruje mléko, je skutečně laktóza neb jim v dospělosti chybí laktáza. Tudíž, že důvod je skutečně v cukru, nikoli v bílkovině.😉
U dospělých může být. Ale u koťat kravské mléko není vhodné kvůli kaseinu.
Ještě 5 let.🙂
“Účelem zákona je chránit zvířata, jež jsou živými tvory schopnými pociťovat bolest a utrpení, před týráním, poškozováním jejich zdraví a jejich usmrcením bez důvodu, pokud byly způsobeny, byť i z nedbalosti, člověkem.”
A to já přece vím. Dokonce je tam paragraf, že je zakázáno štvát zvířata proti sobě. Ale jak mu dokázat, že ty psy prodává cíleně na zápasy?
Karviná - tak to jsme na tom stejně! Až po vysoké jsem se odstěhovala do ČB.
Zákon na ochranu zvířat proti týrání těžko - psi jsou napájeni, krmeni a v dobré kondici.
Spíš ani neví, jak se to píše. Stejně jako bordel kolie.🙂
kojící kočky mají bezlaktózové mléko?
Samozřejmě, že ne. Laktózu obsahuje každé mléko, i když v různé komcentraci. Tady vadí spíš kravská bílkovina, jako u některých lidí. Ta může způsobit nadýmání a průjmy - což u koček, žijících venku, tenkrát nikdo neřešil, jelikož to neviděl. A tím pádem nevěděl. Viz Buggyra.