Fikovnice:Ali, netuším jak to je teď (na vesnici, odkud pocházím). Jak víš, s famílií se prakticky nestýkám. Ale když ještě žil Floček, stalo se, že zdrhnul… A ne jednou.😔 Plot měli a branku taky OK, takže jej vždy někdo (?) vypustil. Ale vím, že jednou Flokyho “slavnostně” přivezli Měšťáci až z vesnice vzdálené několik km. To byl tehdy šílený extrém. Co si pamatuji, tak famílie nic neplatila za to TAXI pro Floka. On měl tedy tu výhodu, že to byl náš nejhodnější pes milující všechny lidi a zvířata. Ale je mi jasné, že OK to samozřejmě nebylo. Také tehdy famílie byla připravena platit pokutu.
A mě čeká platba asi mnohem větší! Moje kočky vytopily souseda pode mnou!!!😔Mám SMS, že má flek na stropě v koupelně a že mi tam něco teče. No, neteče nic…ale kočky tam mají dva hrnce s vodou. Z napáječky odmítali pít. Jsem z toho nešťastná. Vím, že je to tím - vytírala jsem podlahu. A dělá to asi Fido - posouvá packou ten hrnec. Schválně jsem dala velké hrnce fakt plné vody a on to přesto packou dokáže vylít! Ne, že by hrnec celý převrátil, ale asi jak to posouval, tak se voda vylévala… Další peníze v háji!😢 Naštvaný soused - oprávněně!
Vy nemáte pojištění odpovědnosti? Já vytopila sousedy dvakrát a jak se hodilo!