naposledy co se dohaduji se slepicemi. Nazdar
Nazdar!
naposledy co se dohaduji se slepicemi. Nazdar
Nazdar!
Fikovnice:Jedině tento příspěvek Komety zůstal prázdný. A přitom na něj reagovala Megi, takže tam něco být muselo…?
Bylo. Chtěla jsem smazat, ale zatím to nejde. Tak jsem tam nechala jenom tečku.
Orionka:Sedím si na vedení: Když jdete vedle ohradníku, tak proč nejdete vně ohrady ?
Protože keře, hustý, prakticky neprůchodný les a tak.
Našla.😉 Čtyři. + diakritika.
drvodelkafialova:Nedá mi se nezeptat, skutečně tu kdokoli viděl ježka žrát dýni?
Nevím, proč by hmyzožravec konzumoval dýni. Článek na úrovni toho, který jsem “omylem” přečetla o odčervování psů. Autorkou byla absolventka sociologie.
Tak to je jiná.
Ale vztekliny se opravdu bát nemusíte.
Je riziko nákazy vzteklinou?
Ne. Jiné infekce ano.
Dcera neví, že se cizí štěňata ani psi bez dovolení a dozoru nehladí?
ČR je země od roku 2004 vztekliny prostá.
Sarah01:Někdy vedou přes pastviny turistické stezky, je to se souhlasem majitele. Ale je fakt, že já bych do takové ohrady nevlezla, a to jak ke koním, tak ke kravám.
No, když nechcete nachodit kiklometry navíc… My už párkrát přes ohradu s dobytkem šli (když byla přehrazená regulérní turistická cesta), ale jak napsal někdo nade mnou, tak vedle ohradníku, aby bylo kam uprchnout.
A hlavně bývá moc velký, protože se může roztahovat.😉
Anonymní:Dobrý den jo mám hybridky. Peří padá ale zase ne tolik a pelichání od července doteď je moc dlouhá doba není? Mají výběh s dlažbou, pouštím je obden na 2 hodiny na trávu napást tam si sbírají broučky a vše co chtěji. Jinak krmím pšenici, šrot a vařené brambory.
A to je ono!
Chybí živočišné bílkoviny. Pokud máte nosné hybridy, z pšenice, šrotu a brambor snášet nebudou. Těch pár broučků to nevytrhne.
Typické přepeřování u mladých kuřic trvá cca 6 týdnů
Anonym píše, že od července nic. To je 3,5 měsíce.
A jak souvisí vitamím D s pojídáním výkalů?
Pomíjím, že vlákno je vytažené po půl roce.
Za krev požadovali 3 a půl a celkově za tu operací 15000kč.
Šla bych jinam. Jsou předražení (a to fest) a navíc nechápu, proč chtějí dělat krev až těsně před operací.
.
Buggyra:Bohužel to zatím úplně průmyslově nejde, resp. asi jde, ale s náklady, které nikdo nezaplatí (tím méně spotřebitel).
Jako, že by se ještě před inkubací zjišťovaly pohlavní chromozómy?
Určovanie pohlavia pomocou magnetickej rezonancie (MRI) in ovo
No nevím, jstli to na embryu poznat jde. Myslím, že ne. A k čemu to bude? Tak jako tak se zabije nový život. Viz Leithian - nechtění kohoutci jsou součástí potravního řetězce u spousty zvířat. A tím pádem aspoň užiteční. S tím oplodněným vejcem budou Švýcaři dělat co?
Fikovnice:Já se teda domnívám, že Odberryho má na mysli ten zákal na duhovce, ne na bělmu. A ten tam já vidím. Jen neporadím, co to je.
Máte pravdu. Už to taky vidím.
Husa? Slepice? Volavka?
Nějaký nápad co to mohlo být?
Viz bodlinka. Pitva.