To mě taky zaujalo a zajímalo by mě. Nikdy jsem tento termín neslyšela.
Jako, že rozšířím sedlo nebo koně?
To mě taky zaujalo a zajímalo by mě. Nikdy jsem tento termín neslyšela.
Jako, že rozšířím sedlo nebo koně?
Zkuste pogůglit dermatofytózu - obrázků a povídání je dost.
Pokoukali phaunoví přátelé politický philm?
Planeta pominula. Pro planetu podobné příliš pochmurné. Přednostní pozitivní philmy.
Petra_222:Dobrý den, před par dny jsem si přivezla domu nové slepicky, jedna z nich dýchá s otevřeným zobákem a chrčí podívala sem se ji do ust a našla tento divny utvar(viz foto) nemůže to být tipec? Dekuju za vaše rady.
Ne. Tipec je na jazyku a nezpůsobí problémy s dýcháním.
Agnes1:Lidské nemoci. Popíšu vám tu mou nynejší a možná poradíte. Minulý pátek mne začala bolet špička nosu. Přes minulý víkend se to pozvolna zhoršovalo, jakoby mne uvnitř pravé nosní dírky, ve špicce nosu, se udělal opar nebo tak něco, a taková alergická rýma jako, tekutá. Bolest nosu otřesná. Mazala jsem různými mastmi. Povětšinou zvenčí. Heparoid,Bepanthen, na bolest mast s diklofenakem. Občas si vzala Brufen. Zhruba od čtvrtku mi nos trochu otekl a děsivě zčervenal. Jak opilci. Jsem abstinent. Bolest stále. Proplachovala jsem , mazala mastí od Uriage na rozšířené žilky. Rýma ustoupila. Dnes se zdá, že se to lepší, bolest je mnohem menší, i začervenání lehce ustupuje. Na omak uvnitř nosu ve špičce taková krusta jako. Nikdy jsem neměla opar nikde. V ústech nemám nic. V dětství plané neštovice. Postupně mne napadla růžovka, pásový opar, opar, aft….
Vnoučata měla zhruba před třemi týdny aftozní stomatitidu. V ústech a kolem. I teploty, dost vysoké, a afty.
Postupně mne napadla růžovka, pásový opar,…
A tak jste mohla nějakého toho vira od vnoučat chytit. Inkubační doba mi přijde sice delší, ale kdo ví. Hlavně, že je vám líp.
Agnes1:A to je jaký druh lidské nemoci? U těch myslivců bych veděla, ale rybář už žádnou netrpí. RIP
A my se radovali, že chvd zmizel… I s jeho nepřínosnými příspěvky.
Já mám taky mezi skly mezírku, kvůli možnosti sypání krmiva.
A ano, taky mi připadá zbyteční připravovat se o objem vody, každý týden doplňuji o výpar.
Ale nemám vyskakovací rybičky. Jenom hladové - večer krmím nastrouhané srdíčko, to zvedám sklo. A včera se na to vrhly s takovou vervou, až mi cákly na košili.
Takže ta seróza to všechno celou tu dobu držela?
Neverend byl vždycky Neverend. Dříve i meifi. Protože se potřeboval zviditelnit. Po tom zemětřesení se krátce stal anonymem se stejnou IP. Možná je tady i teď.
A přesně, jak píšete - anonym odpovídá anonymovi, kdo se v tom má vyznat. To je už lepší neregistrovaný nick.
A ano, do určité míry jsme anonymní všichni. Ale po pár letech se už tak nějak známe. Díky příspěvkům, přes SZ, telefonicky nebo osobně.
tetrivek:Pohled z okna
Tak to jsem měla ráno stejný výhled. Sundám z truhlíků podzimní výzdobu, už je jaksi neaktuální.
Viz výše.
Kvůli bezpečnosti lidí i ostatních “soudružek” ve volném ustájení. Ve vazném nebylo potřeba.
+ taky, aby se vešly do dojírny. Ne ve všech je dostatečný prostor.
A kráva se dá vodit na ohlávce jako kůň. Aspoň ty výstavní to umějí.
Všimla jsem si. A pochválila.
Cathryn:nazdárek….zeptám se zkušenějších chovatelů koček. Zvrací váš miláček chlupy bezoáry? Je to povinnost aby je jednou za čas vyzvracela nebo to nemusí být? Naše kotě zatím nikdy nezvracelo a to má dlouhou srst.
Ano, mí krátkosrstí kocouři občas chlupy zvrací. Je to přirozené. Ale časový interval vypozorovaný nemám.
Anonymní:Zavítali jsme s dětma do zemědělského družstva na kravičky a telátka. Na otázky typu proč nemají rohy jsem zvládla bravurně odpovídat. Ale samotnou mě napadá otázka. Pořád se k odrohování používá metoda vypalování nebo už jsou modernější způsoby než před léty. Děkuji, Marika.
Nejsou - kauterizace nebo leptání u mlalých telat (jehňat, kůzlat) se používá stále. Je to pořád lepší, než odrohovávat větší a dospělejší kusy.
Upřímně, ani nevím, jakou modernější metodu by bylo u rohatého skotu možné použít.
Na sedle opravdu nemá smysl šetřit. Taky byste chodila v botách, které vás tlačí? I když jste je dostala zadarmo?
Prodejte a kupte padnoucí. Jak píšete.
Já osobně si už říkám že všem už se v tuto dobu co se grafiky týče nezavděčíte všem. Při zavedení této možnosti by pak bylo většina to tak chtěla.
Myslím tento odstavec - prosím přeložit do SROZUMITELNÉHO českého jazyka. Tohle chci.
Já teda nevím, mám sklo od hladiny 2 - 3 cm a rybky mi nikdy nevyskakovaly. Kyslík zajišťují rostliny, nebo ne?
lesnizinka:Vyjádření k Puelle…zbytečné drámo. Všechny éterické oleje jsou ve vysoké koncentraci dráždivé a škodlivé. I běžně užívané věci, jako třeba chilli či jen blbá ředkvička…se dá používat jako insekticid. Výkřiky o škodlivosti pro životní prostředí jsou poněkud mimo a zbytečné. Nikdo to nikam nelije po hektolitrech. Většina normálních lidí, ne vyložených biožen používá parfémy. Spousta těch, co tady vykřikuje, nejspíš i někdy použila sekundové lepidlo.
Už jsem si vyráběla prášky na praní, kupovala mýdlové ořechy. To je možná tak účinné na trochu ušudlené prádlo, se kterým se projdu městem do kanclu a zpátky. Ještě líp projedu autem (mimochodem - taky škodlivé pro životní prostředí že, nejspíš chodíte jen pěšky) Ale oblečení od trávy, zablácené a od hnoje ze zahrady v tom nevyperete. Aviváž nepoužívám už léta, dávám ocet. Tak by se mi líbilo, prádlo něčím ovonět. Tečka.
P.S. Bobi, neoblékla, objevila jsem tam i jedny vyprané kalhotky, ty co právě nosím ráno pod legíny, protože mají dobrý střih, ale neměla jsem ráno odvahu si je obléct, protože jsme dnes jeli na cesty, tak abych se nezbláznila😛
Tak já mýdlové ořechy používám stále. Pravda, že světlé prádlo předem namáčím - takže chemie. Na echt špinavé mám Vanish nebo Mogul mýdlo - takže taky chemie. Aviváž nepoužívám - všechno dávám na balkón, aspoň přes noc, i když prší nebo mrzne - pak prádlo taky voní, aspoň mně.
Můžete mi přeložit druhý odstavec?
Můj příspěvek 18 48 58. Proč nereagujete i na něj?
XY nebude nikdy spokojený.
Hezky to napsala Fatia.