Je to o svobodě vyjadřování. Pokud máte potřebu psát si pouze s těmi co znáte, nechoďte na veřejné otevřené diskuze. Nezajímá mě nějaká komunita které nemám potřebu byt součástí, psát si SZ nebo se jinak stýkat mimo diskuzi.
Čtěte a vnimejte obsah ne to kdo to píše, v tom je váš problém. Ostatní jsou jenom plané pindy.
A když se přihlásíte pod neregistrovaným nickem, tak vám tu svobodu vyjadřování někdo vezme? Já jsem registrovaná a nemám s tím problém.
Nechci rozdmýchat nějakou přestřelku ale proč jsou bráni kříženci či psi bez papírů jako něco špatného, podřadného. Přece každý tvor má právo na život a navíc dnešní super prošlechtěná plemena žijí snad poloviční dobu než kříženci. Takový kříženec netrpí tolik na nemoci a dožije se mnohem vyššího věku. Jaké výhody má tedy pes s PP? Zatím vím že je mnohem dražší a žije mnohem kratší dobu, takže nechápu.
Podle některých vědců je dokonce kříženec označován jako super plemeno a měl by být považován za samostatné plemeno.
Podle některých vědců je dokonce kříženec označován jako super plemeno a měl by být považován za samostatné plemeno.
A jak si to ti vědci představují? Jako, že každý kříženec čehokoliv bude jedno konkrétní plemeno?
Viz výše.
Nikdo nebere křížence nebo psy bez papíru jako něco podřadného. Nám vadí množitelé s obehranými výmluvami, proč jejich štěňata nemají PP. Rodiče neznámí, jejich zdravotní stav taky.
Já bych si klidně křížence pořídila, ale z útulku. Nehodlám za něj nějakému vykukovi platit. A podporovat ho.