Emanol:Se slečnou jsem si psala, svoji práci má vypracovanou, pouze chtěla poradit za všechno sestavila dobře. Tak si příště hloupé komentáře nechte.
Nenecháme. Když má VŠ ve své otázce 3 hrubky… Jak pak bude vypadat ta práce?
Emanol:Se slečnou jsem si psala, svoji práci má vypracovanou, pouze chtěla poradit za všechno sestavila dobře. Tak si příště hloupé komentáře nechte.
Nenecháme. Když má VŠ ve své otázce 3 hrubky… Jak pak bude vypadat ta práce?
Ale i tak - když nový majitel tuto podmínku nedodrží - jasně, asi ho můžu dát k soudu, ale mám šanci vyhrát? A třeba se o tom ani nedozvím. když ho dotyčný střelí a nebude mě informovat. Přece nepojedu na namátkovou kontrolu na druhý konec republiky, jestli ho ještě má.
Je.
Ledvinový je podle umístění, struvitový podle složení.
Tak nějak.
Kůň vyválený v blátě svého majitele nenadchne, ale pro něj je to přirozené chování.
bery25:tak to ano,ale vychadza mi to na silvester ,novy rok,tak som chcel cim viac informacii ,aj počet steniatok,aby som nerobil zbytočne paniku ked ma už taky termin,keby som mal potvrdene ze ich ma šest a šest bude,tak budem kludnejši samozrejme.
,tak som chcel cim viac informacii
Viz Xerxova - hlavně si zajistěte veta, který bude v případě průšvihu na telefonu. Ještě lépe více vetů. Když už to vychází na svátky.
Syrové hovězí srdce?
Mně taky. Ale nepoužívám telefon. Tak nevím, jak to vidí ti, kteří ano.
Když je v nevyhovujících podmínkách, tak se zavíčkuje taky.
Petra_222:Takže, byla jsem s moji princeznou na veterině a absec z krku stihnul vypadnout, zůstal tam jen “dolíček” ukázala jsem vet alespoň fotografii a ta stanovila diagnózu jako Trichomonosa, Slepičku jsem umístila do karantény a dostala na 10dnu antibiotika a poté máme přijít na kontrolu, prý se to přenáší sliny a vykaly a je možné, že se to projeví i u zbytku. Nicméně budeme bojovat. Jídlo jsem schovala aby se na nej nedostali vrabci holuby a podobní přenašitelé. Slepička po vypadnutí absesu dýchá normálně, nadále krásně jí, je aktivní. Na první pohled vypadá v poradku, Dekuji všem a budu Vás nadále informovat 🍀
stanovila diagnózu jako Trichomonosa
To diagnostikovala z fotky? U holubů se. pokud vím, dělá výtěr volete.
Bona11:Zdravím, vím že na fauně bylo k tomuto tématu napsáno mnoho, nicméně zakládám zde znovu. Jakou gramáž deky byste doporučili pro tepl. kobylky 8,14, 23 let v režimu 12/12.
Na noc lehký, kvalitně zavětrovaný nezateplený venkovní box s velkou vrstvou slámy, přes den přístřešek chráněný ze tří stran, se senem. Všechny kobylky jsou v dobré kondici, dobře nasrstěné, neholené. Nejstarší dostává deku 300gr pokud teploty padnou v noci pod nulu, ty dvě mladší krom odpocek zatím dekované nebyly, ale uvažuji právě o pořízení dek, pokud by šla teplota k -10st a níž. Je dle vašeho názoru deka s 300gramáží dostatečná, nebo byste doporučili větší, případně menší ? Děkuji,
Viz výše - zdravý a dobře krmený kůň to zvládne i bez deky. Jenom na ježdění je to horší - bo chlupatý medvěd, který dlouho schne.
Vakcína proti tetanu kazí maso? Zajímavé.
Mirča:Bradavice u zakrslého králíka, má někdo zkušenost? Můj má u ucha tvrdou boulku vypadající jak bradavice. Občas si to packou poškrábe, nebo by to mohl být i nádor? Ono je mu už 7 let
Mohl by. My nevíme. Ani nemůžeme vědět. Tyhle věci diagnostikuje doktor.
Když to převedu na sebe - mám u ucha tvrdou bulku a občas si ji poškrábu. Je to bradavice nebo nádor? Co mi odpovíte?
Ano, kočka skotská klapouchá. Trpí na nedostatečný vývoj chrupavek, nejen v uších. Vygůglete si.
Nedokážu posoudit. Já měla vždycky sedlo na míru, kde žádná podložka nebyla potřeba - teda kromě obyč podsedlovky.
Za nás se pěstovaly kytky a zvířata chovala. A za tím si stojím!
Sardullah:No tak já si připadám skoro jak “kysučan”…kdo nezná https://www.youtube.com/watch?v=e7sapA36szE
Nejdřív jsem se radovala jakože juchůůůů, snížééék….jenže, snížek není nadýchaný prašan, ale hnusnej, těžkej, mokrej sníh…kdy už včera se z něho na dvoře stala ledová tříšť a už jsem teda celý dvůr musela shrabat, protože jsem se bála, aby si o to psi náhodou nepořezali tlapky…a večer, když jsem viděla, že zase sněžá, tak už jsem si říkala “ach jo, už zase padaj ty bílý sračky”…omlouvám se za expresivní výraz, ale jinak to prostě říct nemohu. Chodníky místy kloužou tak, že je to o zdraví a z cest do “naší přírody” se stalo umrzlé popř. bahnité kluziště….no hnus velebnosti.😴
už zase padaj ty bílý sračky
Ladovská zima od Nohavici, řekla bych, že výstižná.
mastnacek:Kometo, kolik covid vakcin jste si dala?
Tři. Jenom proto, abych mohla chodit do hospody. A tím jsem skončila.
Anonymní:Ano to má.. někdo chce přirozeně zdravá zvířata, někomu nevadí chovat každého mrzáka závislého na medikamentech.
Přirozená odolnost proti tetanu?
To není tipec ani parazit.
By mě zajímalo, na co chce vet čekat do úterý.
👍 By mě zajímalo, co taková náušnice udělá v MHD.