Ph:moje logika teda rika neco jineho 😀 neceka stejne slozeni u vyrobku jako u zakladni suroviny 😇
Jogurt je přece zakysané mléko. Jaký to má vliv na obsah minerálních látek?
Ph:moje logika teda rika neco jineho 😀 neceka stejne slozeni u vyrobku jako u zakladni suroviny 😇
Jogurt je přece zakysané mléko. Jaký to má vliv na obsah minerálních látek?
kdo to asi je?
Králíček obecný. Si myslím.
acher:Koukám na obal tvarohu a tam není ani Ca ani P a není to uvedeno ani na 3 různých jogurtech co tu mám.
Taky jsem hledala a nenašla.
No ale to byste jako učitelka měla. 😀
Právě, že to vím.😉Velí to i logika, že v mléce je všechno, jak má být, pro rostoucí organismus.
Rozhodopádně!🌹
lesnizinka:Reni, kopíruju, co psala Bobča, ať to nezkomolím a vy to zbytečně nehledáte: Operaci by to až tak neškodilo ,ale po vpichu do zad by to mohlo krvácet dovnitř..
Tak to jo, to dává smysl. Děkuji.
Ale jogurt je přece z mléka a mléčné kultury. A v mléce je správný poměr Ca:P, nebo ne? Nerozumím tomu.
Doron:Mně to opravování pravopisu přijde tak strašně trapný..
Tak jako jo, ukážete, jak jste šikovné a chytré a jak jste se pěkně učily , ale jak se cítí ten opravovaný.., napadlo vás někdy?
Mně ne.
Protože žiji v České republice a považuji za samozřejmé, že rodilý Čech ovládá svou mateřštinu. A že si dá práci s tím, aby jeho příspěvek/inzerát byl napsán gramaticky správně.
Dle vzoru mladý. Ale nechtěla jsem být první, kdo to napíše.😉
Fikovnice:Poněkud OT: Viděl jste někdo TV film Jehla (o vzteklině)? V hl. roli Jana Brejchová. Film je tuším volně na YT a dost mě zaujal. Viděla jsem jej už vícekrát.
Já jo. Kdysi dávno. Tu scénu, jak jí obsah stříkačky stříkne do oka, pořád vidím. A taky pohled do mikroskopu - hvězdné nebe (Babes - Negriho tělíska, jestli si dobře pamatuji).
kometa:Jestli jsem četla správně tak ne, protože Bobča včas nevysadila lék na ředění krve.
A jak to s tím souvisí? Řezat do ní budou tak jako tak. Mně naopak málem neoperovali, protože jsem včas nevysadila HA.
Samozřejmě MĚ. Už mě to zase nepustilo.
asi to tak myslela i Kometa.
Ne úplně. Prostě Hallelujah se pro mě rovná Cohen, protože byl první. Jsem ta stará konzerva.😉
. Moc jsme si ale neporozuměli,
Však jsem jenom napsala svůj názor. Slečna zpívá hezky, o tom žádná.
Jestli jsem četla správně tak ne, protože Bobča včas nevysadila lék na ředění krve.
A jak to s tím souvisí? Řezat do ní budou tak jako tak. Mně naopak málem neoperovali, protože jsem včas nevysadila HA.
Není.
Napsala jsem “třeba navijákem”. Ale pak mi došlo, že jsem dotyčný příspěvek špatně pochopila a proto jsem svou reakci chtěla smazat. A to zatím pořád nejde. Jenom takto krkolomně.
.jen mě trochu štve ta narkóza,naposledy mi po ní bylo špatně,a to tak,že velmi
A to nenabídli epidurál?
v PL je vzteklé vše, nebo nedávno bylo.
Horší je Rumunsko nebo Maďarsko - tam mají i AIE. Ale ta není pro člověka nebezpečná.
Vůbec jsem o tom neslyšela u koček,
Pyometry u koček nejsou tak časté jako u fen, pokud teda nejsou na hormonální antikoncepci. Kterou dobrý veterinář právě proto velmi nedoporučuje. U nekastrované kočky bych se bála spíš vaječníkových cyst a následných komplikací.
Možná. Ale všichni mí kocouři šli odebrat i bez sedace.
J5:Já své znechucení z lidí řeším takto. Existuje-li toto, nemůže být tak zle.
Znám, hezké. Ale originál je originál. Můj názor.