bohemia.gall:To se týká spíš březích krav, u jalových by mělo byt normální
Jak to myslíte?
bohemia.gall:To se týká spíš březích krav, u jalových by mělo byt normální
Jak to myslíte?
Děkuji.
Navíc se tady od toho 27.1. neukázal.
Svrab ano, škrkavky ne. Ale při dobře zvolené léčbě a základní hygieně se nemusíte bát.
Espiro:A že se naštve nově příchozí a už nikdy nenapíše nevadí?
No, ona většina anonymů se po svém prvním příspěvku odmlčí i bez mého přičinění.
Espiro:No a proč tedy neopravujete příspěvky i některým zdejším stálicím?
Vypadá to, že vaši úctu k jazyku ventilujete jen k anonymům a nově příchozím, což je povýšenecké a otravné.
Opravuji. Ale zdejším stálicím můžu poslat SZ. A taky tak činím.
Možná potrefená husa?
Ale nevím, nemám dostatek objektivních informací. A upřímně, nechce se mi po nich pídit.
Potvrzuji - já zažila kolonoskopii jednou a byl tam jenom jeden nepříjemný moment. Jinak naprosto v pohodě. Myslím, že bych zvládla i dopravu MHD. Ale na doporučení ordinace jsem si zajistila odvoz.
Holt mám úctu k českému jazyku. Ve třech větách šest hrubek.
Ano, vím, už se to nenosí.
Ono nejde o úsporu vápníku z peří, ale o eztrémní zmasilost, kterou ta kostra nemůže unést.
Prostě my jsme to tak vyšlechtili, aby to bylo ekonomicky co nejvýhodnější - co nejrychlejší růst při co nejmenší spotřebě krmiva.
Stačí se podívat, jak proporcionálně vypadá divoké prase a pratur - a jak masná plemena prasat a skotu- i když ta se zatím ještě unesou. Jenom plemenní samci odcházejí předčasně na nohy a některé krávy se bez císaře neotelí.
no, můj věk ještě pořád začíná trojkou
Můj věk v létě začne šestkou, takže pro mě jste mládě.🙂 Ale jinak - je to jenom číslo - můj táta ještě v 90 vylezl na Lysou horu - a já doufám, že budu po něm.
to jsou vytažené zuby?
Ano, to jsou vytrhané zuby.
Ale viz vedlejší vlákno, u těhle pidi plemen bohužel běžné i u zvířat opečovávaných. Tím tuhle kausu vůbec neobhajuji. Protože skoro 50 psů nemůže jeden člověk kvalitně obstarat.
A klub s tím nemůže nic udělat?
Jejda! To jste tak mladá?
už dojí k včerejšku 499 dní v kuse.
A je to mléko pořád kvalitní? Co SB (BE)? Nerýpu, ptám se, zajímá mě to. Nás učili, že existuje něco jako starodojné mléko - ne, že by bylo nějak nebezpečné, ale kvalita už může být horší.
Pat a Patachon!🐴
že hlídám, kolik toho holky vypijou,
Přesně tohle říká kamarádka, která napouští vodu do kýblů, v zimě, v létě. Že aspoň vidí, kolik toho konkrétní kůň vypije. Ale má jich +- osm. Ve stájích, kde se koně počítají na desítky, by to asi moc reálné nebylo.
Strejda gůgl - pro pár ještěrkovců širokoocasých terárium MINIMÁLNĚ 90x60x60. Což to vaše není.
Chovám to, na co mám podmínky. Ne to, co se mi líbí.
Schválně, jestli anonym odpoví.
To by vám těch majitelů moc nezůstalo. Opakované zkušenosti. Nejhorší jsou ti “prvomajitelé”, kteří mají prvního koně a jsou v prvním ustájení. Poté, co udělají větší či menší kolečko po okolních stájích, většinou prozřou.
Ale ne všichni. Někteří jedou už třetí kolo.