Aha, takže si pamatovat další IP adresu. Abych věděla, která je pravá a která falešná orionka.
Příspěvky uživatele
kometa
Orionka:A nebude to i tím, že vzhledem k vašemu věku ( pardón) máte k nahlašování špatný vztah ?
Budu pochopena ? Nedostanu po čuni ?
Jako, že si pamatuji komunismus (spíš teda pokus o něj) a STB?
Já jinak občas něco nahlásím, i z inzerce, ale tohle mi přišlo zbytečné. Viz výše.
megi-the-pes:xxx.xxx.242.38 neverending …hele a to je hustý, oni tam vždy večer zapnou internety?!
Viz balu. Ignorovat, nereagovat. Jinak si připíše bod.
Vidíte, mě ani nenapadlo nahlásit. Protože jsem si říkala, že anonym je tak naprosto mimo, že bude stačit nereagovat.
Já od něj znám jenom Psa baskervilského. Tam o otravě kantaridinem nic nebylo.🙂 Nebo ano?
Hlavně padnoucí. Anglický univerzál. Třeba Kentaur.
👍
Trefa do černého! Taky mám v šatníku pár takových kousků v naivní víře, že možná jednou…
Záleží.
Můžete na učiliště - Chuchle, Kladruby - bude z vás ošetřovatel koní (= těžká fyzická práce a málo volna). Nebo, když budete hodně dobrá, stanete se pracovním jezdcem. Což je skoro totéž. Ale když vás to bude bavit a naplňovat…
Nebo na střední školu zemědělského, případně veterinárního směru - náplň práce viz výše. Ale po maturitě můžete dál. A jako Ing. nebo MVDr. máte další možnosti.
Já jsem taky stará konzerva a nakonec jsem si vždycky zvykla.
megi-the-pes:No tak ono všude je napsané, že je to č. objednávky. 😀 a fakturu dostanete, až když je zaplaceno, odeslána zásilka… takže to číslo faktury nevíte, dokud mi nehrábne a neodešlu všecky knížky, ale to mám za to, že chci, aby to lidi měli do Vánoc, to mám z toho života, jakej vedu, a s kým se tahám, to mi říká druhá polovina, jsem chudák, jdu stávkovat. 🙂
Máte SZ.
A jaké jiné? Když platím jakoukoliv fakturu, tak jako VS píšu její číslo. Přijde mi to logické. Já chtěla dodat i číslo objednávky, ale systém mě nepustil.
To vidím jako otázku na oddělení toxikologie.
Děkuji, moje chyba. Neprohlídla jsem si mail poctivě až do konce.
Bobca:už tohle je jaksi nesrozumitelné😕…proč?
Neřeš. Je to pan XY. Onehdá jsem reagovala na Fikovnici, ať jeho jméno nebere nadarmo, aby ho nepřivolala.🙂 A húúž je tady.
kometa:Já zatím taky nic. Ale mám v mailu zprávu, že objednávka přijata. Takže čekám každým dnem, možná i hodinou.🙂
Ještě podotek. Fakturu jsem zaplatila až dneska, možná proto zdržení.?
assil:No koukám tady už se čte a já furt nic. Tak doufám, že už to taky dojde brzo.
Já zatím taky nic. Ale mám v mailu zprávu, že objednávka přijata. Takže čekám každým dnem, možná i hodinou.🙂
Zrzavci:Já se budu trochu přít, taky mi to přijde jako mládě. Odrostlé, ale ne plně dospělý jedinec.
Beru to podle proporcí a velikosti těla. Vidím dospělého jedince. Ale můžu se mýlit.
Tak jako tak, pro mě je srnčí mládě to s puntíky.
Jako kdyby o Framovi někdo napsal, že je to štěně. Je to subjektivní, no.
Viz zdejší článek křeček syrský. Ten je vyloženě samotář. U myší záleží na pohlaví.
A nestačí - já bych chtěl. Ale taky tomu zvířátku zajistit podmínky ke spokojenému životu. Tzn. si něco nastudovat.
Zrzavci:Tady hele hele hele obří pozitivní zpráva!
Až na to, že to nebylo mládě, alébrž dospělá srnka. Která se bránila víc než chabě.
Ale nějaký problém měla určitě, jinak by se nenechala takhle chytit.
A že to byl záslužný čin, o tom žádná.
lesnizinka:Niki…no zvládla, ale že by jsi byla ready, to se říct nedá😟Snad jak se tělo očistí od všechn těch sajrajtů. co do tebe rvali, bude už líp. Nevěděla jsem, že kortikoidy až takto ovlivňují fungování člověka, vždyť to dostávají i děti?!😲
Bohužel, u nás taky na chuja👎 V neděli jsme byli na vystoupení dětí, bylo to v tělocvičně. Bylo tam poměrně chladno, ani jsem si nesundala bundu, jen rozepla. Tom si kabát shodil, pod ním měl tlustý svetr, ale po chvíli, že mu od zdi táhne na záda, si ho jen přehodil přes ramena. V pondělí mi říká: jsem zvědavý, co jsme tam zase chytnuli, začínají mě nějak bolet ta bedra. Já na to: nestraš, nechci zase covid na Vánoce! Minule jsme ho tam chytli od jeho kolegyně, kterou jsme vezli👎 Dneska nad ránem mi cinkne SMS, koukám 4.50, který debil, nějaká reklama? Tom: mám 39st a nejde to srazit, acylpyrin nezabral, nepotím se, vzal jsem si teď paralen. Letím za ním, prý ať mu uvařím nějaký potící čaj. Tak jsem půl hodiny vařila čaj, než se ochládnul, abych dala med a citron. Takže na jistotu to chytnu taky👎 Jsem moc zvědavá, kdo u nás ty Vánoce nachystá😎
, že kortikoidy až takto ovlivňují fungování člověka, vždyť to dostávají i děti?!
Tady platí, dobrý sluha, ale zlý pán. S kortikoidy je potřeba zacházet s respektem.