Já se přiznám, že telefonům nehovím vůbec… pro mě to jsou prostě všechno černý placky… prostě to je věd, kterou se zabývat nehodlám a za jablko bych ty prachy v životě nedala, no manžel má jiný názor a teda je to jeho věc jeho prachy. Jako u mě je to jedno, i kdybych měla ten nejchytřejší telefon na světě, tak po něm budu chtít abych si zavolala, poslala SMS a aby mě ráno vzbudil do práce…no a teda jasně bude sloužit i jako foťák a příležitostně jako navigace…
Co mě teda irituje je, že moje “hloupá” tlačítková motorola uměla jednoduše nastavit melodii, písničku jako zvonění, jako tón SMS, stačilo dát v nastavení u té písničky “ použít jako…” a u budíku ještě nastavit i hlasitost jakou mě bude budit… na mě se ráno musí pomalu, takže léta používám melodii z filmu Čelisti… tádam….tádam…tádam… a ještě ne moc nahlas…. aby mě takhle budilo i to moje jablko, tak musel manžel najít návod na youtube a nastavit mi to a stejně ta potvora placatá tu melodii nepřehraje celou a o tom, že bych si na budíku nastavila individuální hlasitost si můžu nechat zdát… tak to teda ať jde celý chytrý jablko do zadele….
léta používám melodii z filmu Čelisti…
To je ta ústřední melodie? Tu bych si na klidné probuzení teda nevybrala.🙂
Mám něco přes rok siamku, jak často se u ní opakuje říje? Přijde mi že to je snad co dva týdny to je ok? Do budoucna chci koťata, takže kastraci nechci.
Ne, není to OK.
Viz výše - připustit nebo vykastrovat.
U koček vedou časté a opakované říje k vážným zdravotním problémům.
KOMETO určitě na 💯% i muj se vyptával kde , že jste?
Ale bábovku 👌 vezete vy😉.
Dája
No nevím, jestli je to dobrý nápad. S tou bábovkou.
Od té doby, co jsem bezlepková, nepeču. A ani předtím to nebyla žádná sláva. Jako, chuťově dobrá, ale až na jeden případ se mi ji nepodařilo nikdy vydobýt z formy. A to jsem vyzkoušela všechny recepty příbuzných a kamarádek, jak na to.