Buggyra:To se zdá až podezřelé 🙂
Já kupovala pytel 20 kg tuším za 400 Kč. Takže 900 Kč za 40 kg mi přijde v pořádku.
Buggyra:To se zdá až podezřelé 🙂
Já kupovala pytel 20 kg tuším za 400 Kč. Takže 900 Kč za 40 kg mi přijde v pořádku.
Buggyra:kometo, jo takhle. No vy jste evidentně pod jedním slovem “pitvat” schovala celý komplex činností, který ale my jako normální lidé pod výrazem “pitvat” nevidíme. Pitvat je podle nás rozebírat chcíplotinu. No ale vy “pitváte” ve smyslu “učím pitvat”, to je ale potřeba vysvětlit.
No nicméně i tohle UI jistě zvládne. A dokonce líp, s ní zvládne pod pevným dozorem pitvat několik studentů najednou, zatímco vy jistě zvládnete stát jen u jednoho studenta. To se udělá tak, že všechny nástroje na každém pitvostole budou ovládané tou UI, a pokud by hrozilo, že student řízne do sebe, tak UI ten nástroj v pohybu zastaví nebo ostří prostě zacvakne do násady (bude ten nástroj na kablíku nebo na hadičce, třeba jako mají zubaři).
No ale vy “pitváte” ve smyslu “učím pitvat”, to je ale potřeba vysvětlit.
To jsem nevysvětlila, pravda. Stojím u deseti studentů a musím mít oči i vzadu.🙂 Ale UI v tomhle bude dozajista ještě lepší. Nicméně myslím, že do důchodu se toho nedožiju, tak jsem (zatím) v klidu.
Buggyra:Tak už teďka chirurgové za pomoci robota operují, proč by takový robot nemohl pitvat.
Samozřejmě mohl.
Ale učitel nedělá jenom to - já vlastně nechávám pitvat ty děti. Takže hlídám, aby se nezranily, radím, ptám se, odpovídám na jejich otázky, organizuji celý proces - takhle pitvat - co vidíte?, co si o tom myslíte?… a teď uklidit - vy tohle, tamti ono, vy půjdete s odpadem do kafilérního boxu…
Něco podobného ve stáji - pozor, ten kůň se netváří přívětivě, mohl by vás zranit, ohlávku zapněte správně, dodržujte rozestupy při odvádění, kydáte blbě, protože…
Ale třeba se AI tohle všechno taky naučí. Nevím.
Jo a taky by mě zajímalo, jestli budou mít roboti a AI rozdílné povahy jako lidi.
Zrzavci:No a není to jedno?
Samozřejmě, že je. Jenom mě zajímalo, jak se po tolika letech objevilo. Ale bez této informace můžu klidně žít.
Já se začala vyptávat praktikujících kolegů (dneska jsem oslovila tři). Zatím mi žádný tuto možnost nepotvrdil.
Jako co by se mohlo stát
1) Špatně diagnostikovaná cukrovka - u koček je lepší hodnotit hladinu fruktosaminů než glukózy. Ona hyperglykémie může vylítnout i stresem z ordinace, odběru krve a tak.
2) Co mívá pozitivní efekt, je kastrace. Ale to se týká hlavně fen. Kocouři nebo psi mají smůlu.
Ve vyptávání budu pokračovat. Samotnou mě to zajímá.
drvodelkafialova:Co třeba lékaři, architekti, učitelé, filmaři a další obory o kretých ani nevím?
Jsem učitel. A nevím, jak za mě AI bude pitvat. Ale třeba jednou jo.
megi-the-pes:Pejsek je zajímavý, dost pohyblivý, reaguje na výraz člověka a tón hlasu, přinese hračku… https://youtu.be/8t8fyiiQVZ0?t=143
Ebay 20 tisíc. Jdu šetřit.
Já bych ještě ocenila, kdyby to bylo chlupaté…
janaa:Ne, z divočáka nic. Kvůli aujezskyho a svalovci
Tak na svalovce by měl být vyšetřený.
Ale souhlas, psovi bych nedala z divočáka nic.
petrvonera:Díky, jsou jenom na seně ale přijde mi že ho žerou dost málo. Bude lepší přidat jádro?
Jádrem průjem nevyřešíte. Spíš naopak. Nechte aspoň udělat koprologii. když už veterináře nechcete nebo nemáte.
Fikovnice:V té souvislosti bych se chtěla zeptat, zda někdo náhodou neví: Mohla Fidovi cukrovka “odejít”? Myslím, že se zde psalo, že někdy stav může být reverzibilní. Vidíte, že výrazivem kopíruji exprezidenta, ale já se fakt ptám vážně… Jinak jsme na aplikaci á 24h Lantusu (6 UI). Já bych šla i trochu dolů, naše vetka zatím nechce. Ale z výsledků je nadšená, stejně jako já.
Mohla Fidovi cukrovka “odejít”?
Já si myslím, že ne. Prostě je kompenzovaný diabetik.
Gatorek:Dobrý den, prosím o vaše tipy na rohožky které se mohou dát na rozšlapaný průchod do výběhu. Předem děkuji.
Zkusit prosívku?
petrvonera:Máte doporučení co pomůže ovcím na průjem kromě živočišného uhlí? Jak se dělá nálev z dubové kůry?
Odvar. Nejdřív vylouhovat ve studené vodě, pak povařit a scedit.
Ale viz ančovička - mělo by vás zajímat, PROČ má dospělá ovce průjem. A řešit s veterinářem.
Já se už zapojila dvakrát. Ve škole i doma.
Stačí si přečíst složení. 4% kuřecí maso… a dál?
Já jela na nákup veeelmi opatrně. Ale jinak je to venku hezké.
Tak nějak.
Předloni a předpředloni jsem měla na krmítku kromě sýkorek (koňadry a modřinky jsou stálice) spoustu stehlíků a čížků. Poslední 2 roky skoro vůbec. Ale zase se objevili dlask a babky.
Nezpůsobilo. Jenom mě zarazilo, že se vlákno zničehonic zjevilo po 15 letech, jak píšete.
Stejně.
Zvláštní. Před vámi je příspěvek z roku 2009.
Žaludeční šťávy se tvoří nepřetržitě u všech býložravců, protože ti tráví velkou část života příjmem potravy.