To jsem si myslela. Takže klidně podepíšu cokoliv, protože se mi nemůže nic stát.😕
Příspěvky uživatele
kometa
V Americe? Kde je legální odstraňovat psům hlasivky a kočkám amputovat poslední články prstů?
A vlastně, nemusíme do Ameriky. Když i u nás veti kastrují psí nebo kočičí mimina. Tady ochránci ještě nefungují.
Mně to právě stejný nepřijde. Kuřatům, kachňatům… nasypu krmení a už se obslouží sama. Ten čerstvě vylíhlý papoušek asi ne. Nebo se pletu?
Pro mě je to stejný rozdíl jako mezi hříbětem a štěnětem. To druhé potřebuje mnohem víc péče.
Anonymní:A to jako proč? Husí, slepičí nebo kachní jsou v pohodě? Myšlení některých současných jedinců je neuvěřitelné
No já nevím, ale odchov housat, kachňat nebo kuřat z násadových vajec mi přijde jednodušší než u těch papoušků. V tom prvním případě je to častější, existují krmné směs pro jednotlivé věkové kategorie a mláďata jsou v podstatě hned po vylíhnutí samostatná.
Ale nepohybuji se mezi exotickým ptactvem, tak se můžu mýlit.
V neděli jdu s turisty na výlet. Tak se budu rozhlížet a poslouchat.
Musí. Se přitápět. Kamarádka je má přes zimu v předsíni. Bývalý kolega je měl ve vytápěném zookoutku.
Lososa a krevety - to kupuji velmi vzácně i pro sebe. Natož pro kocoury.🙂
A ten, kdo to podepíše, nenese žádnou odpovědnost? No, asi ne.
Jako, že bych se domluvila a podepsala zakázku na tuhle částku. S tím, že bych se s příslušnou firmou domluvila, že by mi v kapse přistálo - 10, 15 miliónů? To by mi stačilo.😉
Nooo průjem furt přetrvává a já už marné přemýšlím z čeho
Možná jsem to v příspěvcích přehlídla nebo zapomněla - vyšetření krve proběhlo? Játra, slinivka. Protože jestli je tohle nabourané (a je jedno, proč), tak se to za týden nespraví. Nebo ta infekce - to by zase mohl napovědět KO.
Asi jako ten pavilon pro šimpanzy v brněnské Zoo. Nerozumím tomu - vyhodit 100 miliónů za něco, co nebude fungovat. Tak snad je nějaký projekt, schvalovací řízení a tak. Nebo ne?
Jak vypadá bednová klec? Nějak si to neumím představit.
Ale délka mi stejně přijde nedostatečná.
Jake davate kocickam masicko
Syrové vepřové nebo hovězí srdce, syrová kuřecí játra, vařené kuřecí krky nebo skelety, k tomu občas syrové vajíčko nebo ryba.
Nakoupím, nakrabičkuji a zamrazím. Teda kromě toho vajíčka.
Granule nekrmím vůbec.
Myslela jsem to tak, že bych mohla vědět z předchozích příspěvků, odkud jste. No a pak trochu tipovat.
Děkuji.
Já myslela inzerci konkrétně tady. Kterou pročítám a když se mi něco nezdá, konzultuji s admini. Tenhle asi nahlásil někdo dřív nebo jsem si nevšimla.
Nemá.
Hucul je specifická kategorie. Klasické lonžování vám bude sabotovat. Když už, doporučila bych práci ze země, kde bude muset zapojit mozek. Něco na způsob trailu - tohle přelez, tady zůstaň stát. do tohohle strč nohu, …
Nebo to všechno trénovat pod sedlem.
balu:Mého psa to s kolem taky bavilo. Ale on šel na volno. Uměl mi jít - běžet u nohy, ale většinu cesty si mohl běžet a čuchat podle svého. Bylo to ve středověku, tedy před čtyřiceti lety. Tam, kde v té době byla lesní cesta a liduprázdno, je už dlouho velmi frekventovaná asfaltová cyklostezka. Se psem tam ani nechodíme, protože nás nebaví pořád uhýbat pumpičkám a inlajnistům.
Nevím, nevím, jestli bych chtěla mít psa připnutého ke kolu, i když s amortizérem. Podle mě je to dost nebezpečné, stačí, když velký pes opravdu zabere nežádoucím směrem.
Nevím, nevím, jestli bych chtěla mít psa připnutého ke kolu
Kamarádka takhle v dřevních dobách běhala s haskounem - sama naznala, že to nebyl úplně dobrý nápad. Pes (teda fena, ale to je v tomhle případě jedno) zmerčil/a srnu a …. Prudká změna směru a rychlosti udělala své.
Doron:Hihi, dneska se mi fotky obzvlášť nevyvedly, musím se s vámi podělit. 🤣
Asi bych to měla vědět, ale co je to za kopec?
Uf, nejsem první, kdo se ptá. Se mi ulevilo, že nejsem jediný neználek.
Aneb všechno je jinak.
Děkuji.
Tykadla mi stačí. Způsob vydávání zvuků je, aspoň pro mě, obtížnější v praxi posoudit.
Já ho právě e svém okolí potkávám často, jak jsem psala. Ale podmínky pro jeho růst jsem konkrétně nezkoumala. Vím, že ho mají ho lidi na zahrádkách, kde rozhodně polostín není. Kvalitu půdy nedokážu posoudit.
Volně roste, co jsem viděla, i kolem asfaltek v lese nebo na mýtinách. Tam by to podmínky polostínu a vlhka splňovalo. Novohradské hory.