Ubírat jádro, šťavnaté krmení a frekvenci dojení. V zásadě stejně, jako to popisujete u kozy.
Příspěvky uživatele
kometa
Chyška:Napište jak děláte poloviční zádrž v jakém provedení se vám nejvíc osvědčila. Děkuji!
Pobídnout holení a zatáhnout břicho. Ruka vydrží.
Lantal:A musí to být vždycky výchovou? Jinak hodný kůň nikdy nekousne když je třeba zahnaný do ouzkých ?
Viz Arbora - co si představujete pod pojmem “kůň zahnaný do ouzkých?” A proč by to normální člověk dělal?
Irma19:To vím. Otázka byla myšlena jinak - jaká rasa psa zanechává tak velké stopy.
Důležitým faktorem bude to bláto, kdy pes packu roztáhne na maximum, když hledá oporu.🙂
Viz výše - cokoliv velkého.
impact:Medvěd má pět prstů. 😀
A úplně jinačí tvar a délku drápů.
A? Mně ta původní fotografie přijde moc i na sinusitidu, spíš tam vidím nádor.
ančovička:To bude chtit k veterináři a atb..jestli je to chovný krocan..jestli ne,tak nych ho zabila..jestli je to nakazliva rýma,dostanou to ostatní zvirata..nekýchaji vam slepice?
Máte pravdu, ale původní příspěvek je 14 let starý. Vytáhnul ho anonym před vámi.
Anonymní:Jsou krůty hodně náchylné na nemoci?
V nevhodných podmínkách ano.
To poslední - nemůže to být holub? Podle barvy a počtu.
Fikovnice:Prosím, četli jste Žítkovské bohyně?
Kdo ano, stojí kniha za přečtení??? Dost mě láká, ale jak jsem psala jinde, ztratila jsem schopnost se soustředit. Asi má knihu sousedka a já zvažuji, že si ji půjčím…
Já ano. Ze studijních důvodů. Protože jsme s turisty jeli na týdenní pobyt do Bílých Karpat. A chodily po místech, o kterých jsem četla. A viděli i chaloupku a hrob té poslední bohyně. A bylo to úžasné!
Jak se bude kniha líbit vám, nedokážu odhadnout. Mně moc.
Netrapte se tím. Nestojí vám to za to. Jděte dál.
Já něco podobného, ale v mnohem menším a hlavně jsem nebyla finančně závislá, zažila v JK. A jak se mi po odchodu ulevilo.
Řídím, ale jenom v okruhu 30 km od svého bydliště - dojedu do školy, na nákup, ke koním. Dlouhé trasy bych nedala, na dálnici by mě nikdo nedostal ani za zlaté prase.
A to my v anatomii učíme i krajiny těla, jako třeba regio brachii, hypogastrica nebo colli.. Ale v hygieně potravin je to už po řeznicku - plecko, žebírko, krkovička.🙂
Neboli obě odpovědi jsou správné.
No jo no… - důvěřuj, ale prověřuj.
Někde jsem četla, že ideálně je 12/12. Přijde mi to i logické, protože většina akva rybek je +- z rovníkové oblasti.
Bílá bezrohá? Vaječníkové cysty? Transexualismus? Jak vypadá vulva?
Orionka:Tedy dámy nechci vám do toho kecat, ale jestli se něco nestane, tak nám EU nejdříve ta stará auta znechutí a pak sešrotuje. Ale jinak hezkou sobotu. - 10 hlásím.
Já už začala trénovat.🙂 Auto zůstalo přes víkend v servisu, takže batoh na záda, 2 km k zastávce autobusu, abych si dojela do města nakoupit. A zase zpátky. Ale je krásně.
Po 8 letech opravdu neodpoví.
Navíc ve veterinární anatomii se pojem inferior a superior nepoužívá, protože zvířata chodí vesměs po čtyřech. Takže nemají vena cava superior a inferior, alébrž cranialis a caudalis. Přeloženo - nemají horní a dolní dutou žílu, ale přední a zadní.
No, tak s tou AIE to nevidím jako krok správným směrem.
Lidi, kteří jezdí na tréninky a soustředění, nejsou zrovna ti, kteří by na očkování šetřili. Si myslím. Protože obrážejí i závody.
EHV? Trichofytóza?