Už spolu asi chrumkaj granulky.
S bramborami a hrachem.
Už spolu asi chrumkaj granulky.
S bramborami a hrachem.
Romana:Tady máte odkaz na granule, které objednávám já www.krmiva-pucalka.cz/granule-pro-kocky/marp-holistic-turkey-cat-kruti-bez-obilovin-pro-kocky-2kg
A nedají si pokoj a nedají…
Z voňavého.
Ale kočka očividně ne. Víte, ono lidská měřítka jsou často jiná než ta zvířecí.
Aneb k čemu je nepořádek dobrý.
Sarah01:Už jste někdo vytáhnul psovi klíště?
Já sousedovic kocourovi.
No, ono otázka, jestli to mléko nemá nebo ho jenom nespustila. A pořád je tady problém napití mleziva.
Ano, každá tekutina přechází rovnou do slezu. Takže využitelnost v bachoru nulová.
Kde jste se to dočetl?
Střečci přežívají volně v přírodě. Tam je nevyhubíte.
Filip:Dobrý den dnes jsem se koukal na andulku a tekla ji krev z nohy nevím jak postupovat prosím poradíte mi
Poradíme. Veterináře.
Nebo aspoň to foto. Protože to může být cokoliv - od strženého drápku po otevřenou zlomeninu.
Vy jste tam neměli veterináře? Mleziva se napilo? Jestli teda nějaké bylo.
Nás učili po 3 - 4 hodinách 2 -3 litry.
Příště ho mít může.
co bych mu mohla dát?
Co se tak dává, i když to neřeší příčinu - smecta, živočišné uhlí, odvar z dubové kůry, macerace lněného semínka, odvar z vloček nebo rýže.
Hlavně, ať pije. Zkoušela jste kožní řasu, jak je na tom s hydratací?
se všema doktorama(i
Se všemi doktory.😉
Tak nějak. Slovy bodlinky - lidi dorazí na veterinu s “placatým” zvířetem a pak ještě všude vyprávějí, jak mu tam stejně nepomohli.
Já jsem druhý extrém.
Horsana:Počasie vyšlo a to bolo skoro pred 2 týždňami.
To je huculí ráj!
kometa:Injekční Ivomec? Ale tam ochranná lhůta.
Je tam.
efe:Posíláme pár tanních úsměvů 😃
To je modelka! Moc dobře ví, kde je “kamera” a jak se nastavit. A ta fotka s panem Bečkou - neuvěřitelné, jak si rychle sedli.
Tak nějak - žere, pije, kadí, močí - to je základ. Nechte ho odpočívat, však on si s tím organismus poradí.
Ale to úplně jiná situace. Vaše kočky se mají královsky.
Injekční Ivomec? Ale tam ochranná lhůta.
Na té druhé fotce je ptakopysk?🙂 Trochu, pravda, nepovedený. Myslím, ten ocas. Že není podle standardu.