Jo, jo, ještě pořád si pamatuji, jak jsem se pohybovala po operaci ploténky. Když mi něco upadlo na zem, tak jsem to dokopala k nábytku, o který jsem se mohla při zvedání vzepřít. A stehy mi přijela vytáhnout kolegyně veterinářka, protože bych se neoblíkla a hlavně nedopravila k doktorovi.
Příspěvky uživatele
kometa
Vy chováte i žirafy? Čtvrté foto.
J5:“átko” je dobrá berlička.🙂 Třeba u poštolky by to ale bylo nějaké divné.
Proč ne? Poštolátko zní přece hezky.
Ptala jsem se, protože dělali hysterikonomii i mamce. Tak mě to zajímalo.
Hysterektomii.
Vím, ve vedlejším vlákně se strhla bouřlivá diskuze ohledně opravování. Ale nemůžu předstírat, že to nevidím. Odborný termín je daný.
J5:Jenže cestou se nabalil problém. Zkráceně. Jak rozdojit jalovou krávu, případně samici jakéhokoliv savce. Já to považuji za nemožné, zdá se však že to nějak jde. Nikdy jsem se s tím nesetkal takže mně to vážně zajímá.
Jde to.
Na našem školním statku jsme opakovaně měli kozy, které, ač “panny”, dojily. Mimochodem vynikající mléko. Možná stačí přítomnost berana, který se v tomto ročním období velmi zajímá i o příslušnice jiného druhu. Dokonce jednou došlo k zabřeznutí, které skončilo potratem.
Jóó, taková Budweiserová, když to ve Spirituálu rozbalila…
já se fakticky chci dozvědět jak to zaonačit s tím mlékem
A co přesně se chcete dozvědět? Původní otázka se týkala jogurtu a tvarohu.
hmn:“konstruktivní kritika” - ono to má nějaká pravidla, aby to bylo konstruktivní…..
Jaká pravidla? Ptám se, nerýpu.
Mohl. Nebo psík mývalovitý. Nebo něco úplně jiného.
Možná tu bude někdo s lepšíma očima, kdo v tom “50 odstínů šedi🙂” uvidí a rozezná víc.
Má. Ale jenom tím to nebude. Snad odpoví někdo znalejší.
No a má je delší? Foto by nebylo?
A tak hodně lidí se odmlčí i bez opravy pravopisu. Protože jsme položili “nevhodné” otázky. Případně rovnou zkritizovali způsob chovu, krmení…, doplňte dle libosti.
Jsem zvyklá od koní, že bez konstruktivní kritiky se nikam neposunu. Takže se z ní nehroutím.
Ad čeština a matematika - moje kolegyně, která má aprobaci český jazyk a dějepis. A byla by bývala studovala i matematiku, kdyby tenkrát byla taková kombinace. A na kvízu vyšvihne věci, které já jsem už dávno zapomněla. A možná nikdy neuměla.
assil:Jediná správná verze Haleluja je tenhle Thomas 😀
Není špatný.
Zpívá to jinak, ale to je v pořádku.
Fikovnice:Hysterektomie se dělá laparoskopicky zcela běžně. Otvorem v břiše se děloha uvolní a vytáhne se vaginálně.
A tak to jo. Z vet medicíny tohle neznám. Zase jsem chytřejší.
To já taky.
Což mi na hodinách angličtiny dost pomůže, dokud čteme, protože rozumím. Jenom ta výslovnost… třeba diarhoe…a jiné.
Ne, jenom musim někdy aj pracovat.
Něco podobného jsem viděla před několika léty na Hluboké. Po ošklivém jaru koněčně vysvitlo sluníčko a hlídač to očividně nezvládnul. Moc jsem se pobavila. Jak se nějakou dobu snažil udržet oči otevřené, ale nakonec se rozplácnul jak dlouhý, tak široký s výrazem - kašlu na to, tak si mě sežerte!
A když SZ není možná? A název vlákna opravdu bije do očí?
Ještě by byla možnost požádat admini. Příště zkusím.
I já tady byla opravena. Veřejně. Uznala jsem. Poučení pro příště.
Fíha:Takovou nemoc jsem si myslel, trochu jsem si namlouval že to muže být ze souboje s dalšími krocany ale nejspíš ne. Dneska ho zabiju aby z něho ještě něco bylo. Černohlavost to být nemůže?
Spíš ne. Ale bez pitvy…
Čemu? Že je to opravdu příběh ze života? Je.
Proto chodím na angličtinu. Vím, že rodilý mluvčí ze mě už nebude, Ale abych aspoň trochu pochytila výslovnost.
Stella:Bobco, můžu se vás zeptat, jak vám tu dělohu berou? Laparpskopicky nebo ne?
Děloha laparoskopicky snad ani nejde.
Já mám teda nakoukané dělohy jiné než lidské, ale neumím si představit, že by je odoperovali a protáhli tou dírkou. Vaječník, žlučník ano.