Přesně! Přijde mi, že vyskládají věci tam, kde je zrovna místo.
Příspěvky uživatele
kometa
dneska ráno záda v jednom ohni,
A proto se má každý nový krém nejdřív vyzkoušet na malém kousku kůže. Já vím, rada s křížkem po funuse.
Navíc, u vás to nejsou pigmentové skvrny, ale naopak depigmentace (vitiligo). Viz žínka. A dávat na to krém proti pigmentovým skvrnám je stejné, jako člověku, který bere warfarin, doporučit aspirin.
Tak mně Penny vyhovuje. Mám ho nejblíž u školy, dobře se tam parkuje a hlavně je malý (neboli rychlý). A už vím, kde co je, takže nakoupím za 10 minut. Základní věci teda - chleba, mléko, v létě pivo, konzervy pro kočky a kočkolit, toaleťák a papírové kapesníčky….
Nenašla, protože to tady nikdo nekrmí. Zase pokus o reklamu?
A jestli ne - tak já dávám kocourům hlavně maso (hovězí a vepřová srdce, kuřecí krky nebo skelety, občas ryba)) + kuřecí játra + vejce + zbytky jogurtu v kelímku. Jako doplněk konzervy a granule. Minimálně je to levnější. A kocouři si nestěžují, jsou zdraví a s krásně lesklou srstí.
A víte, že krmit kočky jenom granulemi znamená zadělávat jim na zdravotní problémy? Hlavně s ledvinami.
Hlavně, že berou v potaz sociální kontext se životním prostředím.😲Takže to mi stačí, abych věděla, co nekupovat.
Sarah01:Kde najdu v Lidlu ten svařák? Včera jsem ho hledala a nenašla. Potřebuju nějakou flašku jako dárek a toto mně přijde docela vhodný.
Mně v Lidlu přijde uspořádání sortimentu dost chaotické a nelogické. Proto tam nerada chodím.
Asi ta plemena vůbec neznáte,
Odpovídají vám zkušení chovatelé, které jste prosila o odpověď. Váš boj.
Guliverek
To je hezký. Asi jako když čivavu někdo pojmenuje Rambo. Nomen omen naruby.
Jako u lidí.😉
Vím. Učím děti v patologii. Na co si dát pozor, až pojedou doJižní Ameriky. Nejen na jaguáry a anakondy.😉
A mně to bylo divné. Proč byste vypípala neslušné slovo.🙂
moje oblíbená vánoční pohádka je už dlouho tato:
Na mě nemáte! Všechna zvířata, která si děti přivedou do školy (psy, kočky, králíky…) hladím se slovy “Jé, pitevní materiál”.🙂
Jako, že na obrázku je močící člověk? Ve skafandru? To přece nevadí, ne?
taky jsem jí spolkla toho hrošíka…vím já,jestli není něco nového vykříženého
To byla nadsázka.. Ona ta plešatá morčata opravdu miniaturního hrocha připomínají - pupek, krátké nožičky, žádná srst a vlastně taky býložravci.
(linecké vykrajuji vlastně tím, čím se běžně dělá otvor. A otvor vykrajuji kovovým vrškem pentilky
Tak to máte můj obdiv! Na tohle fakt nemám - schopnosti, trpělivost, nervy…?
Začátek dobrý, ale pak se to nějak pokazilo. A vlastně jsem ani nepochopila, o čem to mělo být. Můj názor.
Zatím mám za sebou polovinu. Jsem zvědavá, co se z toho vyklube.
Dokoukala. Čekala jsem od toho víc. Mystery film si představuji jinak - třeba ty od Stracha.
- Příspěvek #239166
- Příspěvek byl již nahlášen
- Oblíbené: 0
Dejte fotku intimních partií a můžete zůstat Janazevsi.😉
To musí být pro cizince příšerně těžký, naučit se tu naši řeč..
Jsem si vzpomněla, jak kdysi dávno můj táta vysvětloval - už nevím, myslím, že to byl Němec. Jedno pivo, dvě, tři, čtyři piva, ale! pět piv.
Stelle:Narodily. Taky jsem to nevěděla. Prej je to podle vzoru žena.
Není. Jedná se o shodu podmětu s přísudkem. To jste už ve škole brali, ne?😉
Bobca:já myslím,že “děti se narodili”…hm?
Jednoduše. Ty děti se narodily.