Jak začala ohýbat? Foto by nebylo?
Příspěvky uživatele
kometa
Na základě čeho tohle někdo tvrdi,
Třeba na základě toho, jak tato zvířata žijí v přírodě, Ale vy jste jenom takový ten výkřik do tmy, že jo?
prostě si víc navykla na nás.
A tak samozřejmě, protože jí nic jiného nezbylo. Ale už máte vyřešeno, takže netřeba rozebírat.
Mám, ale nebudu celý den stát u klece
No jo, ale máte doma společenského tvora, kterému protějšek schází.
Podle mě se na KAŽDOU VŠ v té době dělala přijímací zkouška z ML.
Já ne. Přijímačky 1983. Byly z biologie, chemie a fyziky. Ale byli jsme poslední ročník, který z politiky ještě státnicoval.
a nejen koprologie, ale i bakteriologie je žádoucí
Mě by spíš zneklidnil ten KO, pátrala bych tady.
Buggyra:Mno já nechodím s diagnozou, ale s požadavkem na vyšetření to a to. Diagnozu si dělat netroufám, nevím, co všechno se nabízí, nemám ten záběr znalostí.
I to stačí.
Zase dvakrát,
Stále postrádám(e) tlačítko smazat.
OT.
Jednu kravku? To úplně neodpovídá welfare.
vždyť to měl zvýšené(lymfocyty
Jenže na tohle nasazovat ATB je zbytečné.
Buggyra:A to já teda veterináři říkám, co má dělat 😀 A i doktorovi. Mají mě všichni jistě moooc rádi 😀 Ale udělají, co si objednám. Někteří jsou i rádi, že se mě můžou zbavit, tak mi napíšou, co si nadiktuju…
Tak já taky přicházím k doktorovi (veterinárnímu i lidskému) už s hotovou diagnózou. Většinou. Ale mám příslušné vzdělání, že jo. To je jiná startovací pozice.
já jako nemůžu veterináři říkat,co má dělat…
No jo no, každý nemá štěstí na takové vety jako já. Děláte, co můžete.
hmn:“Holky, ještě to, co jste nakousnuly: leukemie, lymfom…nic z toho by přece nemohlo mít takhle náhlý nástup. To vypadá jinak, zvíře chřadne, je unavené, pak se na to přijde. To bude mít spíš Viktík”
a má Viktík zkontrolovanou krev? - u koček je velmi časté ledvinové selhání, nechutenství je klasický příznak
Biochemie byla v pořádku.
proč vetka dala ATB?
Pro jistotu. Ale v tomhle případě by byly lepší ty kortikoidy.
ATB nemyslím, že pomůžou.
Vysoké erytrocyty a lymfocyty - upřímně, vidím to opravdu na nějaký průšvih. Sono asi nebylo.?
Já bych taky čekala aspoň biochemii, případně KO a koprologii. Vyšetření moče zrovna u kozy… jako kamínky nebo ledviny bych stejně nehledala jako hlavní problém.
Upřímně, na bakteriální zánět to nevypadá, když jsou neutrofily v normě.
Kilian:..trombocytopenie příčinou lymfom,leukémie?….ale tak to by snad vet řekl ne?
Souhlas. Fikovnice byla rychlejší. A v tomhle i znalejší.
Reklama? Asi ano, když se zadavatelka ptá na kočku a vy píšete o psovi. Teda kočičku a pejskovi. Možná proto se odkaz nezobrazuje.
Jéžiš, to je nohatec a ušatec!🌹