dva typy vložek
Jo jo, pamatuji si. A skládaný toaletní papír, banány a pomeranče jenom na vánoce a tak.
Tohle mladí nezažili a neumí si to představit. Ale my zase nezažili válku, že jo.
dva typy vložek
Jo jo, pamatuji si. A skládaný toaletní papír, banány a pomeranče jenom na vánoce a tak.
Tohle mladí nezažili a neumí si to představit. Ale my zase nezažili válku, že jo.
Myslíte,že depigmentace?😲Jakože ze sluníčka?
Myslím. Ono kombinace tetovacích barviček a UV záření není očividně optimální.
Tak na Vánoce asi úplně naklizeno nebude,
Já si chtěla do nového roku pořídit i nový koberec. Nový kocour mi tuhle noc převrhnul květináč. A na starém koberci je docela velká skvrna. Takže asi ještě počkám.🙂
Věřím vám. Byl to jenom nápad. Pak už jedině ten papiňák, ale… sama píšete.
Vidím, že se sem stáhli lidé z někdejší diskuze na ifauna.cz,
Zaplať pánbůh, že se sem stáhli. Protože vědí. A můžou poradit.
Sardullah:Na mě taky ne, ale je to hodně otravný a zdržuje mě to. Naopak toho třeba ani nenakoupím tolik, protože něco ani nenajdu.
A proto chodím do Penny. Tam je to tak maličké, že najdu vždycky všechno A to “naše” inovovali za 20 let jenom jednou. Jak kolegyně vtipně poznamenala, že si tenkrát připadala jako v inteligenčním testu pro potkany - jak co nejrychleji najít cestu z bludiště.🙂
Jenže na ty není třeba stěhovat sortiment.
A reklamy na mě nefungujou taky. Nekupuji předraženou Activii, když mi stejnou službu udělá klasický poctivý jogurt (složení mléko, mléčná kultura).
Žebra by zvládnout mohl. Ta jsou placatá.
lesnizinka:U psa to smysl nemá jen z toho důvodu, že jeho život je příliš krátký. Vrátit mu zrak, na rok, prostě nestojí za to.
A tak to nesouhlasím. Já bych u svého psa (kocoura) do toho šla. I kdyby na rok.
aby tam člověk kroužil jak blbec a víc toho nakoupil.
Na mě to neplatí.
ale klec určitě není to nej pro slepici
Není. Ale, jak píšete, lidi chtějí vajíčka (a maso, mléko) hlavně levně.
Já se velmi nerada někde registruji
Taky mám jenom kartu do Penny. Když nakupuji jinde, hlásím dopředu - aplikaci nemám. Přesněji řečeno, nemám chytrý telefon.😉
Tomu nerozumím. Když se odstraní zakalená čočka, tak už se slepota nemá jak vrátit.
já trpím báječnou selektivní slepotou
Jediná výhoda tohoto ročního období - odcházím za tmy, vracím se za tmy. A nepořádek nevidím.😉
Kladivem jsem zkusila a málem jsem si vyrazila voko.
A co drtič na kosti? Dá se sehnat za pár stovek.
U nás takhle zlikvidovali zelený plácek, kde bylo spousta kytek a keříčků.
Tak jsem konzultovala s kolegyní očařkou. Pokud se jedná o šedý zákal (kataraktu), tak nic jiného než operace nepomůže.
V Americe mají kapky, které zabraňují dalšímu ukládání sorbitolu v čočce. Takže stav se nezhorší. Ale rozhodně se nezlepší.
Nebo tak.
.O spoustě zvířátek ani nevím,že existují.
Nikdo přece neví všechno. Já si pokaždé mnu ruce na kvízu, když je zvířátkové téma a kolikrát už jsem se “historicky” znemožnila.
Já teda nejsem odborník, ale když vezmu, kde se amazoňani přirozeně vyskytují… V tropických oblastech nebývá taková zima.